Skip to content
Upcoming

De iconische Air Jordan 1 FlyEase maakt alles makkelijker

19 april 2021 19:00
De iconische Air Jordan 1 FlyEase maakt alles makkelijker

De Air Jordan 1 FlyEase introduceerde in november 2019 en is nog steeds een geliefd model onder de Air Jordan lovers. Het design keert binnenkort terug naar zijn populaire retro stijl, die in simpele grijze tinten bedekt zal zijn. Lees verder voor alle details!

Gemakkelijk en iconisch

Deze smokey grey OG Air Jordan 1 kan in het rijtje van één van de meest iconische sneakers. Het heeft eigenlijk alles wat het nodig heeft. Van de ingewerkte Air-demping tot het Wings-logo op de band. Daarnaast combineert de Air Jordan 1 FlyEase, Michael Jordan’s sneakerstijl met een snel en gemakkelijk instapsysteem. Bij het silhouet staat gemak namelijk centraal en daarom hoef je ook geen veters te strikken.

Het enige wat je hoeft te doen is de kraagbanden met klittenband en twee kleine riemen naar jouw perfecte pasvorm te veranderen. Eén kraagband is bevestigd op het midden waar normaal de veters worden gesteld. Een tweede band opent de bovenkant, waardoor een wijde opening ontstaat waar je gemakkelijk in kunt stappen. Dit alles maakt het mogelijk om de sneaker in alle gemak, met één hand aan en uit te trekken. Tot slot hebben de kicks een geperforeerde teen, geweven tong en een treklipje aan de hiel. Check hieronder de afbeeldingen!

Air Jordan 1 High FlyEase 'Smoke Grey' | CQ3835-003
Pictures via Nike

Air Jordan 1 High FlyEase ‘Smoke Grey’ | CQ3835-003

Deze release bestaat uit een mix van zwart, Gym Red en Smoke Grey-OG kleuren die er altijd goed uit blijven zien. De sneaker dropt op 20 april 2021 om 10:00 uur en is verkrijgbaar vanaf €159,-. Check hieronder de knop naar alle retailers en meer details.

Air Jordan 1 High FlyEase 'Smoke Grey'

CQ3835-003 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders

Check onze releasekalender voor nog meer nieuwe sneaker releases! Ben je daarnaast benieuwd naar nog meer sneaker en streetwear related content? Check dan onze nieuwspagina! Als je de app nog niet hebt, download deze dan gemakkelijk hier. Zet je pushnotification aan en mis nooit meer een nieuwe release!