Skip to content
Upcoming

De iconische Air Force 1 krijgt 3M details voor een opvallende look

29 oktober 2020 09:04
De iconische Air Force 1 krijgt 3M details voor een opvallende look

Al eerder schreven we over een Nike Air Force 1 dat is afgewerkt met 3M materiaal. Opnieuw wordt dit gebruikt op het iconische Nike model. Als je denkt aan dit materiaal zou je niet meteen de Air Force 1 daarbij bedenken. Toch zorgt deze combinatie voor een prachtige sneaker. Deze officiële samenwerking heeft helaas nog geen releasedatum.

3M werd opgericht in 1902 als Minnesota Mining and Manufacturing Company. Ondertussen is 3M een wereldwijd bekend bedrijf dat zich richt op verschillende technologieën. Het eerste product dat zij op de markt brachten was schuurpapier, dit wilde zij doen door middel van het opgraven van Korund. In plaats daarvan vonden ze anorthosiet waar het 3M materiaal van gemaakt wordt. Vandaag de dag zijn ze onder andere bekend om de Post-Its en het Scotch plakband.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit wit leer, dit wordt afgewerkt met een grijze swoosh waarin de 3M branding te zien is. Door het 3M materiaal op de swoosh is deze reflecterend. De sneaker wordt afgemaakt met rode details, dit is te zien op het stiksel van de swoosh. Maar ook op de Nike branding op de tong, heeltab en de insole. Doordat dat er subtiele details aanwezig zijn op de sneaker, heeft de sneaker nog steeds een super strakke upper. Wij kunnen niet wachten tot dit geweldige paartje gedropt worden.

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project zal vanaf 5 november 2020 verkrijgbaar zijn bij o.a. Nike. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €110,-. Je kan de sneaker hieronder checken. Als jij geen een release wil missen dan kan je ons in de gaten houden op onze social media kanalen en de releasekalender bekijken!

Nike Air Force 1 '07 LV8 3M Project 'White'

CT2296-100 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 3M
Air Force 1 3M
Air Force 1 3M
Images by: Nike