Skip to content
Newsfeed

De adidas Adizero familie introduceert de Boston 12 en Adios 8

7 juni 2023 18:39
De adidas Adizero familie introduceert de Boston 12 en Adios 8

Al meer dan 74 jaar helpt adidas atleten bij het verwezenlijken van hun dromen. In de afgelopen tien jaar heeft de Adizero-lijn van adidas vele malen de podia van sportevenementen bereikt. Eerder deze zomer heeft het Duitse merk twee nieuwe leden van de Adizero-familie onthuld: de Boston 12 en de Adios 8. De Boston 12 is nu beschikbaar en de Adios 8 wordt uitgebracht op 15 juni 2023.

Beide modellen hebben vergelijkbare kenmerken die de iconische adidas Adios Pro 3 ook heeft. De Boston 12 en Adios 6 zijn technische en visuele evoluties van hun voorgangers. Het bovenwerk is gemaakt van technisch geweven mesh en heeft in tegenstelling tot de Boston 11 en Adios 7 een meer dynamische look gekregen.

De overlays over de hardloopschoenen zijn uitgehold om de schoen iets lichter te maken voor het hardlopen. Daarnaast heeft het designteam van Adizero gekozen voor een vetersysteem zonder veterlus voor verbeterde lockdown over de hele schoen. Beide modellen bestaan voor meer dan 50% uit gerecycled materiaal.

adidas Adizero
adidas Adizero

De zolen van de Boston 12 en Adios 8 zijn opnieuw ontworpen voor een betere stabiliteit. Daarnaast bieden de Adizero schoenen een conservatieve loopervaring en gebruiken ze een combinatie van twee soorten foams: Lightstrike en Lightstrike Pro. Met deze modellen introduceert adidas de Lightstrike 2.0 technologie.

De Boston 12 is nu verkrijgbaar bij adidas. De Adios 8 wordt uitgebracht op 15 juni 2023. Wil je op de hoogte blijven van releases als deze? Zorg er dan voor dat je onze Sneakerjagers Newspage bekijkt. Terwijl je toch bezig bent, bekijk ook de Sneakerjagers Instagram.