Skip to content
Upcoming

De #IAMJD collectie van JD Sports staat online

6 oktober 2021 16:28
De #IAMJD collectie van JD Sports staat online

De #IAMJD herfstcollectie bij JD Sports staat online en heeft een hoop nieuwe items. Shop je nieuwe winterjassen, hoodies of sneakers bij JD en get ready voor de koudere dagen.

JD Sports

JD Sports is in 1981 opgericht en specialiseert zich voornamelijk in het verkopen van sneakers en sportkleding. De eerste winkel opende zo’n 40 jaar geleden in Manchester en sindsdien heeft het bedrijf meerdere vestigingen in Europa, Amerika en Australië bij gekregen.

JD Sports IAMJD

JD Sports verkoopt merken als Nike, The North Face en adidas. De winkel heeft een groot aanbod aan sneakers en hebben soms ook exclusieve releases zoals de Dunks. In de #IAMJD collectie komen de beste merken terug en kun je jouw kledingkast aanvullen met nieuwe picks.

#IAMJD

De collectie van JD Sports heeft een hoop items die geschikt zijn voor komend winterseizoen. Van jassen tot sneakers, de #IAMJD collectie heeft veel te bieden. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal picks voor je geselecteerd.

IAMJD

The North Face damesjas

JD Sports The North Face Puffer
The North Face Dome Logo Puffa jas €230

Deze winterjas van The North Face is met zijn warme voering zeer geschikt voor de winter. De jas is gemaakt van gerecycled polyester en is ook in het lichtroze te verkrijgen. Op de borst is het logo van The North Face afgedrukt en het jack heeft een capuchon.

Fleece Zip Top The North Face dames

The North Face heeft een groot aanbod aan kledingitems die geschikt zijn voor verschillende sporten. Deze Zip Top fleece trui is hier een goed voorbeeld van en kan gedragen worden tijdens het skiën of andere buitensporten.

JD Sports The North Face Zip Top
The North Face Cargo 1/4 Zip Top €75

adidas Originals Ozweego

JD Sports adidas Originals OZWEEGO
adidas Originals Ozweego dames €120

Dit sportieve paartje is met zijn lichte kleur een echte eyecatcher. Het Ozweego model heeft een uppper van mesh en suède overlays. De EVA-middenzool met Adiprene-demping maakt het een erg comfortabele sneaker. Op het zijpaneel zijn de drie iconische adidas strepen te zien.

Nike Air Max 95 Ultra

JD Sports Nike Air Max 95 Ultra
Nike Air Max 95 Ultra €170

Dit opvallende paartje is zeker een must voor jouw schoenenkast. De Air Max 95 werd voor het eerste in 1995 uitgebracht en heeft een ietwat futuristisch uiterlijk. De meerdere air units geven de sneaker een opvallend design en maken de schoen erg comfortabel. De upper van dit model bestaat uit een combinatie van mesh en syntetisch materiaal.

The North Face trui

Beigetinten zijn weer helemaal terug dit seizoen. Deze beige trui van The North Face is hier een goed voorbeeld van en heeft een tijdloos design. Het sweatshirt heeft een ronde hals en op de borst is het logo gedrukt.

JD Sports The North Face trui heren
The North Face Crew Sweater Heren €70

Lyle & Scott Softshell jacket

JD Sports Lyle & Scott Softshell jack
Lyle & Scott Softshell Jacket €135

Dit Lyle & Scott softshell jacket is gemaakt van lichtgewicht polyester. Dit maakt het een geschikte jas voor de koudere dagen en is daarnaast ook comfortabel. Het jack heeft een capuchon en twee zijzakken. Op de linkerborst is het bekende Lyle & Scott vogeltjes logo afgedrukt.

Nike Air Max 90 dames

Dit vrolijke Nike paartje is met zijn roze en gele colorway een echte eyecatcher. De Air Max 90 is een iconisch silhouet en heeft al een hoop colorways gekend. Dit model is een goede toevoeging in dit rijtje. Het bovenwerk bestaat uit een combinatie van mesh, leer en suède. De air unit maakt het een comfortabele sneaker.

JD Sports Nike Air Max 90
Nike Air Max 90 dames €150

Ellesse Tennis Embroidered trui

Ellesse Tennis Embroidered Crew Sweatshirt
Ellesse Tennis Embroidered Crew Sweatshirt €52

Een goede sweatshirt is een must voor het herfstseizoen. Dit Ellesse Tennis Club sweatshirt is met zijn retro look een goede toevoeging in jouw kledingkast. De trui heeft een lichtgele kleur en het merk is op de voorkant gestikt.

adidas Football Trainingsbroek

Dit bordeauxrode trainingsbroek van adidas is geschikt voor op het voetbalveld als voor dagelijks gebruik. De broek is gemaakt van polyester en heeft een ritssluiting aan beide broekspijpen. De drie bekende adidas strepen zijn op beide benen gestikt. Op het rechterbeen zit een Badge of Sport.

adidas Match Football Trainingsbroek Heren
adidas Match Football Trainingsbroek Heren €45

Nike Air Max 97

De laatste pick uit het rijtje, is de Nike Air Max 97. Dit paartje heeft een grijs met zwarte colorway en heeft een strak uiterlijk. De Air Max 97 is een iconische sneaker en de air unit die van neus tot hiel loopt. Ook de ‘verstopte’veters zijn een opvallend detail op de schoen.

JD Sports Nike Air Max 97 Heren
Nike Air Max 97 Heren €180

Dit zijn een aantal picks uit de #IAMJD collectie van JD Sports. Er zijn nog een hele hoop andere items te vinden die geschikt zijn voor de koudere dagen. Check de website van JD en selecteer je eigen favoriete picks. Vergeet ons niet te volgen op Instgram, Twitter en Facebook om meer van dit soort updates te krijgen. Of download de Sneakerjagers app en ontvang updates van jouw favoriete merken.