Skip to content
Upcoming

De Human Made x adidas Superstar dropt aanstaande vrijdag 24 april

22 april 2020 15:02
De Human Made x adidas Superstar dropt aanstaande vrijdag 24 april

Het is bijna zover, de te gekke samenwerking van adidas met Human Made komt bijna uit. Ze hebben drie Superstar modellen in een tof nieuw jasje gestopt en je wilt deze gewoon hebben. Samenwerkingen tussen de twee is niet geheel nieuw, ze hebben namelijk eerder al meerdere collabs gedaan en meerdere sneakers uitgebracht. De drie colorways van Human Made x adidas komt aanstaande vrijdag 24 april uit en zal bij adidas en verschillende adidas retailers uitkomen. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder voor alle informatie.

Human Made is een Japans fashion label, opgericht in 2010 door kleding designer en muziek producer/DJ NIGO. De DJ had al een eigen merk die de meeste streetwear fans/dragers wel kennen; Bape. Met Human Made wou hij revolutionaire streetwear kleding designen wat niet kon met zijn al bestaande merk. Human Made is ontzettend gegroeid en heeft heel veel samenwerkingen gedaan met grote namen, en er beloven er nog heel wat aan te komen.

Human Made x adidas Superstar

Ze zijn er dus in drie verschillende colorways, verwerkt op het iconische Superstar model. Ze zullen alle drie natuurlijk voorzien zijn van de bekende rubberen shell-toe en een lederen bovenwerk. Ook is de branding hetzelfde gebleven. Om het een Human Made tintje te geven is er gekozen om een tekst toe te voegen bij de drie strepen ‘Gears for futuristic teenagers’. Ook op de hak is er nog een labeltje toegevoegd van het Human Made merk, namelijk een rood hartje.

Release info

Nog heel even wachten dus, aanstaande vrijdag 24 april zullen alle drie de colorways droppen voor maar 140,- euro. Je moet alleen wel iets later opblijven want ze zullen online staan om 00:00 uur. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Check dan onze releasekalender. Zo ben je altijd up to date.

Human Made X adidas Superstar 'White/Black'

FY0728 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

Human Made X adidas Superstar 'Cloud White'

FY0730 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Human Made X adidas Superstar 'Core Black'

FY0729 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas