Skip to content
Upcoming

De highlighted swoosh zal ook op de Air Force 1 verschijnen

12 juli 2020 18:02
De highlighted swoosh zal ook op de Air Force 1 verschijnen

Eerder bracht Nike al het nieuws naar buiten dat de Nike Blazer Mid een geweldige colorway kreeg met een highlighted swoosh. Dit is natuurlijk perfect voor de zomer en dit is nu dus ook toegepast op een nieuwe colorway van de Air Force 1 Low. Wij verwachten dat deze colorway in deze zomer gereleased zal worden bij Nike. Meer informatie over deze te gekke Air Force 1 LX ‘White/Gold’ vind je hieronder!

Iedereen kent de Air Force 1 wel of heeft er zelfs een paartje van. Dit bekende model begon als basketbal schoen maar werd al snel populair buiten het veld. Er zijn 3 varianten van dit tijdloze model, de low, mid en de high. Ook zien we de AF 1 vaak terug komen bij samenwerkingen, mede omdat dit model zo tijdloos is.

Nike Air Force 1 LX ‘White/Gold’ | CZ8104-100

De Nike Air Force 1 LX ‘White/Gold’ heeft een wit lederen bovenwerk dat wordt afgewerkt door te gekke details. Sowieso kunnen we de zilveren swoosh niet missen, deze is omringd door een gele highlighted swoosh. De gele kleur komt terug op de tong van de sneaker, net als de zilveren kleur. De Nike branding heeft een roze kleur, deze is overigens ook te zien op de insole en de branding op de hiel van de sneaker. Wat opvalt aan de tong van de sneaker is dat deze van ‘schuim’ is, dit is hetzelfde materiaal dat op de tong van de Nike Blazer te zien is.

Een exacte releasedatum voor dit geweldige paar Nike Air Force 1 LX ‘White/Gold’ hebben wij nog niet. We verwachten deze AF 1 colorway met een te gekke swoosh in de zomer van 2020 voor €110,-. Deze zal dan verkrijgbaar zijn bij Nike en geselecteerde retailers. Maar wees niet getreurd! Je kan de dit paartje Air Forces hieronder bewonderen tot er een officiële releasedatum is en je ze dan kan bemachtigen!


Nike Air Force 1 LX 'White/Gold'

CZ8104-100 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

Images by: Nike