Skip to content
Upcoming

De heerlijke adidas Supercourt met 25% korting

6 mei 2020 17:00
De heerlijke adidas Supercourt met 25% korting

De adidas Supercourt is naar mijn mening een underrated sneaker van adidas. Maar met zijn heerlijk cleane uiterlijk is de Supercourt een sneaker op zeker in de gaten te houden. Vandaag, op dag 9 van de Happy Sneaker Days heb ik deze adidas Supercourt in zachte roze kleur voor met 25% korting. Met de code ‘ADIDAS25‘ pak je deze sneaker namelijk voor maar €67,49

Wat deze adidas Supercourt zo goed maakt is natuurlijk de simpelheid. Het bovenwerk is gemaakt van leer en gekleurd in een licht roze kleur, perfect voor warme zomer avonden. Naast het leer op het bovenwerk zijn ook de veters, labels en voeting van de sneaker gekleurd in deze zacht roze kleur.

De zool van de sneaker heeft een een witte kleur en past perfect bij het bovenwerk. De zool heeft horizontale strepen rondom de hele lengte van de sneaker.

Met de code ‘ADIDAS25‘ kan je deze adidas Supercourt pakken voor maar 67,49. Een heerlijke zomer sneaker voor een heerlijke prijs dus. Ben je benieuwd naar meer deals en steals tijdens de Happy Sneaker Days? Check de ‘Happy Sneaker Days’ pagina.

Nike Air Max Tailwind Iv

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Supercourt
adidas Supercourt
adidas Supercourt
adidas Supercourt