Skip to content
Upcoming

De Happy Sneaker Days 2021 zijn van start gegaan

30 maart 2021 08:05
De Happy Sneaker Days 2021 zijn van start gegaan

Deze week gaan bij Sneakerjagers de ‘Happy Sneaker Days’ in. Maar liefst tien dagen lang, van dinsdag 30 maart tot en met woensdag 7 april, zoeken wij de beste Steals & Deals van jouw favoriete colorways voor de laagste prijzen!

Ben jij dus nog op zoek naar een nieuw paartje sneakers, maar wil je niet al te veel geld uitgeven? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze ‘Happy Sneaker Days’ pagina vindt je sneakers, zoals de Nike Air Max 90 en de Nike Blazer Mid voor zeer aantrekkelijke prijzen. Nu vraag je je misschien af: “Waar vind ik al die Steals & Deals?”. Dat is heel simpel, namelijk gewoon op onze ‘Happy Sneaker Days’ pagina. Hier zie je overzichtelijk op een rijtje de dagelijkse deals.

Om maar gelijk een indruk te geven van de week hebben wij alvast vijf sneakers uitgepikt die mogelijk wat voor jou zijn. Zo niet, wees niet getreurd, want in de komende 10 dagen kun je nog veel meer verwachten. Deze top 5 is gewoon bedoeld om je even op te warmen voor wat allemaal komen gaat!

Scroll gauw naar beneden als je onze top 5 wil checken en vergeet niet om de komende 10 dagen dagelijks terug te komen voor de beste ‘Steals & Deals’ van de Happy Sneaker Days 2021 van Sneakerjagers.


Nike Air Max 90 ‘Laser Blue’ | CJ6779-100

Om te beginnen trappen we af met Nike’s iconische Air Max 90 in de ‘Laser Blue’ colorway. Voor de komende lente maanden is dit een heerlijke colorway die beschikt over een witte basis. Hier overheen lopen grijze, zwarte en blauwe overlappende panelen die de details van de sneaker vormen. Momenteel scoor je via Footdistrict 50% korting op een paartje van deze colorway! De sneaker is namelijk afgeprijsd van €150,- naar €75,-. Klik hier om jouw paartje te scoren.

Happy Sneaker Days

Nike Air Max 95 Essential Recycled Felt | CV6899-100

Zoals de naam van deze Air Max 95 eigenlijk al verklapt is dat dit silhouet vrijwel helemaal is samengesteld van gerecycled materiaal. Het bovenwerk wordt gevormd door mesh en synthetisch leer. De witte basis wordt bedekt door grijze en rode tinten die verder verwerkt zitten op het bovenwerk. De nieuwprijs van deze sneaker bedroeg €170,- maar is momenteel te scoren voor maar liefst €119,99! Sla snel je slag door hier te klikken.


New Balance 850 ‘White/Gold’ | WL850GFB

Het chunky 850-silhouet van New Balance is de derde sneaker uit de lijst. De sneaker is verkrijgbaar voor €84,- in plaats van €120,- en dat is een mooi prijs voor deze heerlijke sneaker. Een witte mesh basis wordt overrompeld door stevige lederen overlays die het design volmaken. Daarnaast lopen er op de buitenkant gouden details over de zijkant die de sneaker extra leven inblazen. Benieuwd naar meer info over deze colorway? Klik hier.

Happy Sneaker Days

Nike Classic Cortez | 807471-101

Een klassieke Nike sneaker is toch wel het Cortez model. Ditmaal verkrijgbaar via Sidestep voor een aantrekkelijke prijs. Normaal gesproken leg je namelijk €85,- neer voor een paartje sneakers, maar nu met tijdens de Happy Sneaker Days maar €49,99! Het silhouet is verwerkt in een klassiek ‘White/Black’ kleurschema. Klik hier om een nieuw paartje te shoppen.


Nike WMNS Blazer Mid ’77 | CZ1055 110

Het Nike Blazer Mid ’77 silhouet mag natuurlijk niet in onze top 5 ontbreken. Het model is op dit moment zeer populair en dat is niet geheel onterecht. Een klassieke lederen basis wordt verwerkt in een witte kleur, terwijl de Swooshes een roze kleur hebben gekregen die de sneaker daadwerkelijk leven inblaast. Op dit moment scoor jij deze sneaker nu met €20,- korting via Sidestep, dus aarzel niet te lang en klik hier!

Happy Sneaker Days