Skip to content
Upcoming

Episode 22 van De Grote Tim & Tom Sneaker Show staat online

5 maart 2021 11:03
Episode 22 van De Grote Tim & Tom Sneaker Show staat online

Twee weken terug doken onze vrienden en de in Nederland wereldberoemde sneakerfreaks van het eerste uur, Tim Beumers en Tommy Triggah weer op met een nieuw en verfrissende show, namelijk: De Grote Tim & Tom Sneaker Show. Sinds gisteren, donderdag 4 maart 2021, staat Episode 22 (ja, we tellen gewoon door) online van jouw favoriete Tim & Tom show.

In deze tweede aflevering van het nieuwe seizoen (Episode 22) bespreken Tim Beumers en Tommy Triggah uitgebreid de laatste sneaker nieuwtjes. Denk bijvoorbeeld aan verschillende sneaker releases die terug te vinden zijn in onze Releasekalender.

Het duo trapt af met een intro waarin ze bespreken welke sneakers zijzelf de afgelopen weken hebben aangeschaft. Ook worden er enkele releases van de afgelopen doorgenomen, bijvoorbeeld de Air Jordan 1 High Zoom CMFT ‘London’.

Vanzelfsprekend keren de Release Rondes terug en ditmaal delen Tim & Tom hun mening over enkele sneaker releases die ons allen te wachten staan! Denk aan de Nike Dunk High ‘Syracuse’ of de adidas Yeezy 450 ‘Cloud White’. Ook Nieuws van de Gram is te zien. Hierin bespreekt het duo de laatste nieuwtjes en geruchten die op Instagram opduiken.

K*t the Crap kan natuurlijk niet ontbreken. Tim & Tom delen nadrukkelijk hun mening over enkele onderwerpen. Aansluitend op de eerste Release Ronde, is er ook een ronde 2! Ook hierin worden natuurlijk enkele aankomende releases besproken.

Last but not least, hebben de twee een top 5 gemaakt van dingen die je tegen de Nike SNKRS App zou willen zeggen. Benieuwd naar deze top 5? Check snel de Episode 22 van De Grote Tim & Tom Sneaker Show op ons YouTube kanaal. Klik hier om de video te checken en vergeet daarnaast ook niet om te liken en te abonneren, zodat jij geen enkele aflevering meer mist.

Daarnaast raden wij je ook aan om dagelijks Sneakerjagers in de gaten houden, zodat jij altijd up-to-date van alle aankomende sneaker nieuwtjes.