Skip to content
Upcoming

Het nieuwe seizoen van De Grote Tim & Tom Sneaker Show is van start gegaan!

21 februari 2021 15:03
Het nieuwe seizoen van De Grote Tim & Tom Sneaker Show is van start gegaan!

Tim & Tom zijn terug! Voorheen stond de release show bekend als Tim & Tom in de rij, maar voor het nieuwe seizoen is er behoorlijk wat veranderd. Vanaf nu is het De Grote Tim & Tom Sneaker Show. Ondertussen zijn we alweer aangekomen bij de 21ste aflevering.

In deze aflevering nemen jouw favoriete sneakerheads, Tim Beumers en Tommy Triggah, je 45 minuten lang mee in alle aankomende releases die te vinden zijn in onze releasekalender. Samen zorgen zij ervoor dat jij up-to-date bent het actuele sneakernieuws.

Er wordt afgetrapt met de eerste release ronde waarin releases als de Carpet Company x Nike SB Dunk High worden besproken. Vervolgens worden er ook nieuwtjes besproken die de afgelopen tijd opdoken op Instagram. Zo zullen Tim & Tom het hebben over de opening van een nieuwe KITH winkel en de Air Max Month. Ook enkele andere nieuwtjes worden natuurlijk besproken. Wat weer terugkeert is K*t the Crap! Samen laten ze duidelijk hun mening horen op verschillende onderwerpen, zoals DJ Khaled die de CLOT x Air Max 1 ontving.

Daarnaast zien we ook een tweede ronde vol met aankomende releases langskomen. Denk bijvoorbeeld aan de Supreme x Nike SB Dunk collab die eraan zit te komen. Aan het einde van de aflevering nemen Tim & Tom hun top 5 van de week door. In deze aflevering is dat ‘5 dingen die je graag tegen JD Group zou willen zeggen’.

Benieuwd naar wat het duo te zeggen had? Check dan snel de 21ste aflevering van De Grote Tim & Tom Sneaker Show. Vergeet ook niet te abonneren op ons YouTube kanaal en houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten voor het laatste sneaker nieuws!