Skip to content
Upcoming

De GOLF Le FLEUR* X Converse Chuck 70 komt bijna uit!

9 december 2019 12:30
De GOLF Le FLEUR* X Converse Chuck 70 komt bijna uit!

Een tijdje geleden is de kleurrijke GOLF Le FLEUR* X Converse Chuck 70 ‘Flame’ uitgekomen. Ditmaal hebben Converse en GOLF le FLEUR* opnieuw een colorway bekend gemaakt die ze gaan releasen en we hebben goed nieuws. Deze release komt er sneller aan dan je denkt!

Het merk GOLF le FLEUR* is van de Amerikaanse rapper en producer Tyler, the Creator. Hij staat vooral bekend om het feit dat hij prettig gestoord is en om zijn opvallende outfits. Het merk is te herkennen aan zijn uitbundige karakter en in de designs en het iconische bloem logo zie je dit goed terug. Voor GOLF le FLEUR* en Tyler, the Creator is het dus niet de eerste keer dat zij samen werken met Converse.

GOLF Le FLEUR* X Converse Chuck 70 ‘Chenille’ | Coming soon

Het uiterlijk van deze Chuck 70 is geïnspireerd door Tyler, the Creator zijn interesse in vintage sportkleding. Dit zie je terug in het suède, velvet en de lederen delen van de schoen. De upper beschikt over een roze kleur en heeft verschillende lichtgele en lichtblauwe details. Naast het bekende Converse logo aan de binnenkant van de enkel is ook de bloem van GOLF le FLEUR* te zien. Op de buitenkant van de enkel zijn patches te zien van de GOLF le FLEUR* branding in een lichtgele en lichtblauwe kleur. Ook op de onderkant van de zool komt de bloem van het merk terug. Om het af te maken is de branding van beide merken te zien op de tong.

Vrijdag 13 december 2019 is het al zover. Dit is de dag om deze sneakers te bemachtigen dus zorg ervoor dat je vrijdag de 13de de baas bent. Voor een schrale prijs van €110,- kunnen deze sneakers al van jou zijn. Check in onze releasekalender even bij welke retailers hij verkocht gaat worden en veel succes vrijdag!


GOLF le FLEUR X Converse Chuck 70 'Chenille'

167478C · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Images by: Sneakersnstuff