Skip to content
Upcoming

De gemoderniseerde adidas Futurepacer komt binnenkort

18 augustus 2018 11:01
De gemoderniseerde adidas Futurepacer komt binnenkort

Na het eerste debuut in juni, is de adidas Futurepacer nu ingesteld om te worden uitgebracht in een EQT stijl van zwart en groen. De adidas Futurepacer is een gemoderniseerde versie van de Micropacer uit 1984, een schoen met een ingebouwde stappenteller. Door de chunky pasvorm en een grote flap over de veters, is de Micropacer de laatste drie decennia bekend geworden. Die belangrijkste moderne stijldetails zijn terug te vinden op de Futurepacer. Het suède hakstuk en de Boost middenzool zijn beide geïnspireerd door de adidas NMD. Het bovendeel is gemaakt van zwart leer, terwijl een donker blauw accent arriveert onder de grote flap, en een groen accent aan de achterkant boven de middenzool. De merk details die te vinden zijn op de zijkant van de middenvoet, maken de sneaker compleet.

Deze retro-futuristische Futurepacers zullen op 1 september wereldwijd gereleased worden bij adidas. Voor de foto’s en meer informatie scroll je verder naar beneden!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Futurepacer

Releasedatum: 1 september 2018
Prijs: €180
Colorway: Core Black/Carbon-Cloud White
Stylecode: B37266
Bekijk hier de Storelist >>