Skip to content
Upcoming

De geliefde Pendleton opties keren terug bij Nike By You

11 oktober 2020 12:39
De geliefde Pendleton opties keren terug bij Nike By You

De geliefde Pendleton materialen keren terug als opties bij Nike By You op de Nike Air Max 97 en Air Force 1. Al een aantal jaar zien we de opties terugkomen op een aantal Nike modellen. In 2019 was dit bijvoorbeeld de Air Max 90, Air Force 1 en Nike React Element 55. In 2020 komt de Air Force 1 dus weer terug, samen met de Air Max 97.

Pendleton Woollen Mills is een Amerikaans textiel productiebedrijf en staat bekend om hun wollen kleding. Kenmerkend zijn ook de patronen op het materiaal. Iets dat we ook weer terug zien op de Air Force 1 en Air Max 97.

Air Force 1 Low

De Air Force 1 kan je bijna volledig uitrusten in Pendleton. In totaal kan je kiezen voor acht verschillende kleuren/patronen Pendleton. Zo heb je de optie om delen van de sneaker, zoals de toebox, Swoosh, overlays en tong, uit te rusten in een Dark en Light Pendleton partoon. Ook kan je kiezen voor het wollen materiaal in een zwarte, grijze en rode kleuren. Een ander opvallende optie is da tje kan kiezen voor en Zig Zag stitch inplaats van de OG stitch. Rondom de veterogen zal dan een franje verschijnen.

Ontdek zelf alle opties via Nike By You! Of klik op de knop hieronder.

Air Force 1 Low Pendleton By You Custom

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Air Max 97

Ook bij de Air Max 97 kan je kiezen tussen twee verschillende stiksels. Een OG en braided stitch. Bij de braided stitch zullen de bovenste twee golven op het bovenwerk veranderen naar een patroon die een stuk beter passen bij het Pendleton materiaal. Daarnaast kan je, net als bij de Air Force 1, verschillende onderdelen van het bovenwerk aanpassen en het Pendleton materiaal toepassen in dezelfde acht kleuren.

Ontdek zelf alle opties via Nike By You! Of klik op de knop hieronder.

Nike Air Max 97 Pendleton By You Custom

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.