Skip to content
Newsfeed

De FENTY x PUMA Avanti komt eraan

8 september 2023 13:33
De FENTY x PUMA Avanti komt eraan

Het is al een tijdje bekend dat Rihanna haar comeback gaat maken bij PUMA. Hun samenwerking begon in 2014 toen Rihanna werd benoemd tot creatief directeur van de dameskleding bij PUMA. De zangeres heeft in het verleden al meerdere succesvolle samenwerkingen gehad met dit sportmerk, en nu, in 2023, slaan ze opnieuw de handen ineen. RiRi biedt ons een officiële eerste blik op de Fenty x PUMA Avanti.

PUMA bracht de Avanti voor het eerst uit in 2001 en nu blaast het duo opnieuw leven in dit silhouet. Het ontwerp van de sneaker vormt het snijpunt van twee van PUMA’s iconische stijlen, de King voetbalschoen en de Easy Rider hardloopsneaker. Het resultaat is een smalle vintage leren schoen met een slanke zool. Daarnaast bevat de sneaker een opvallende gevouwen tong bedrukt met zowel ‘Fenty’ als het PUMA logo in goud of zilver.

RiRi zegt over het ontwerp: “I wanted to bring something iconic from the archives to the street, and the late great Pelé made the Avanti shoe so iconic“.

De Fenty x PUMA Avanti wordt uitgebracht in twee verschillende kleuren voor zowel volwassenen als kinderen. Je kunt de collectie vanaf 15 september 2023 in de winkels vinden! Benieuwd naar meer PUMA releases? Klik dan op de knop!

FENTY x PUMA Avanti
FENTY x PUMA Avanti
FENTY x PUMA Avanti
FENTY x PUMA Avanti
FENTY x PUMA Avanti
FENTY x PUMA Avanti