Skip to content
Brand

De expressieve collectie van Y-3 bij adidas

1 januari 2023 10:33
De expressieve collectie van Y-3 bij adidas

Yohji Yamamoto’s nieuwe Y-3 collectie is nu verkrijgbaar bij adidas. De collectie komt met expressieve items voor hem en haar. De rebelse visie van Yamamoto komt naar voren in elk item en de collectie is gemaakt met gerecyclede materialen. Bekijk hier een paar opvallende items uit de collectie.

Y-3 Leopard Knit Vest

Y-3 LEOPARD KNIT VEST
Y-3 LEOPARD KNIT VEST

Het Y-3 Leopard Knit Vest heeft een opvallende print. Het item kleurt grijs met zwart en heeft het Y-3 logo op de rug. Over het hele item is een leopard print gezet. Het item heeft een knoopsluiting en is uniseks. Daarnaast is het item nu ook in de adidas Wintersale te verkrijgen.

Coach Jack

Y-3 COACH JACK
Y-3 COACH JACK
Y-3 COACH JACK

Het Y-3 coach jack heeft een moderne look. Het item kleurt zwart en heeft de ‘Y’ op de borst geverfd. Op de mouw is ‘3’ in verfstrepen gezet. Het jack is met gerecycled nylon gemaakt. De polokraag geeft het jack een chique twist.

Y-3 Kaiwa

Y-3 KAIWA
Y-3 KAIWA

De Y-3 Kaiwa heeft een futuristische look. De sneaker combineert verschillende materialen als leer, suède en neopreem. Het bovenwerk kleurt donkerbruin en heeft zilveren overlays. Op de hiel is het Y-3 logo geplaatst. De elementen op de middenzool geven de sneaker een unieke look.

CL Logo T-Shirt

CL LOGO T-SHIRT
CL LOGO T-SHIRT

Het CL Logo T-Shirt van adidas heeft een basic design. Op de rug is het Y-3 logo geplaatst. Het shirt heeft een relaxte fit en kleurt zwart. Het shirt komt met een ronde hals en is gemaakt van katoen. De stikselnaden geven het shirt een speelse twist.

Y-3 Classic Melton GORE-TEX jas

Y-3 CLASSIC MELTON GORE-TEX JAS
Y-3 CLASSIC MELTON GORE-TEX JAS

De Y-3 Classic Melton GORE-TEX jas heeft een moderne look. Het item kleurt zwart en is gemaakt met GORE-TEX, wat de jas waterproof maakt. De naden aan de buitenkant van de jas zijn afgedicht wat het item geschikt maakt voor alle weersomstandigheden. Ook dit item is nu in de sale te vinden.

Y-3 Classic Beanie

Y-3 CLASSIC BEANIE
Y-3 CLASSIC BEANIE

De Y-3 Classic beanie heeft een opvallende kleur. Op de voorzijde is het Y-3 logo geplaatst. De beanie is gemaakt met zacht, gebreid wol en het siliconen label geeft de muts een moderne twist. Met deze muts wil Yohji Yamamoto sport en stijl combineren.

Y-3 Ultraboost 22

Y-3 ULTRABOOST 22
Y-3 ULTRABOOST 22
Y-3 ULTRABOOST 22

De Y-3 Ultraboost 22 heeft een futuristische look. De sneaker kleurt off-white en is gemaakt met PRIMEKNIT. Over het bovenwerk zijn dynamische, TPU lijnen geplaatst. Op de hiel is een treklus geplaatst, hiermee is de sneaker gemakkelijk aan te trekken. De BOOST-middenzool zorgt voor demping en comfort.

Logo Sweatshirt

Y-3 LOGO SWEATSHIRT
Y-3 LOGO SWEATSHIRT

Het Y-3 classic sweatshirt heeft een basic design. Het item kleurt zwart en heeft grijze details. Op de borst is het Y-3 logo geplaatst. De elastische banden bij de mouwen en heupen houden de trui op zijn plaats. De trui is gemaakt van dubbelgeweven trainingspakmateriaal, wat het een stevig item maakt.

Y-3 Football Longsleeve

Y-3 FOOTBALL LONGSLEEVE
Y-3 FOOTBALL LONGSLEEVE

De Y-3 Football longsleeve komt in een opvallend oranje colorway. Het item is gemaakt met gerecyclede materialen. Op de voorzijde is het YOHJI logo gezet, evenals het Y-3 logo. Het shirt is gemaakt met stevig mesh. De v-hals geeft de longsleeve een chique twist.

AOP sjaal

Y-3 AOP SJAAL
Y-3 AOP SJAAL

Een laatste opvallende pick uit de Y-3 collectie, is deze AOP sjaal. Het item kleurt zwart met grijs en heeft een leopard print. Op de onderkant van de sjaal is het Y-3 logo geplaatst. Het item is gemaakt met zacht wol en heeft franjes aan het uiteinde.

Dit zijn een aantal opvallende picks uit de adidas Y-3 collectie. Klik op de button hieronder om de Y-3 collectie te bekijken. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf up-to-date over de laatste releases en nieuwsberichten.