Skip to content
Newsfeed

De exclusieve Nike Air Max 1 colorway van Size?

31 juli 2023 14:28
De exclusieve Nike Air Max 1 colorway van Size?

We houden allemaal van de Air Max 1. Het model is stijlvol en comfortabel en kan goed worden gecombineerd. Nu is er goed nieuws voor alle fans van deze sneaker. Retailer Size? en Nike werken samen en brengen binnenkort een nieuwe colorway uit in verschillende bruintinten. Daarnaast maakt het materiaal deze sneaker zo bijzonder. Het is namelijk grotendeels gemaakt van gerecyclede stoffen.

De sneaker komt uit de milieuvriendelijke Nike Considered-lijn van 2003. Nike richt zich bij deze modellen op het milieuvriendelijke aspect en gebruikt naast gerecycled bovenmateriaal ook lijm met duurzame ingrediënten. De Nike Air Max 1 van Size? heeft een bovenwerk van suède in een prachtige donkerbruine kleur. De ‘Considered’ colorway kenmerkt zich door de hennepdetails op de tong, ribfluweel op de mudguard en een opvallende suède Swoosh aan de zijkanten.

Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk wanneer we de Air Max 1 van Size? kunnen verwachten, maar via onze Sneakerjagers Releasekalender word je direct op de hoogte gesteld zodra er nieuwe informatie beschikbaar is!