Skip to content
Staff Picks

De eindeloze mogelijkheden van Nike By You 🧑‍🎨

15 juli 2021 20:00
De eindeloze mogelijkheden van Nike By You 🧑‍🎨

De mogelijkheden van Nike By You zijn eindeloos. Elke maand verschijnen er wel nieuwe modellen bij die je naar jouw eigen smaak kunt maken.

Nike By You is een programma op de website van Nike. Via dit programma kan je verschillende modellen customizen en naar jouw eigen smaak maken. Of je nou van Air Max’s houdt of van voetbalschoenen, er is erg veel mogelijk.

Om jou een goed inzicht in dit programma te geven hebben wij een lijst opgesteld. In deze lijst staan een aantal verschillende sneakers die bewerkt kunnen worden. Hierin zie je ook welke mogelijkheden Nike By You jou biedt. Wil jij liever zelf door de lijst van alle Nike By You schoenen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.


1. Nike Air Max 90 By You | CT3621-991

De Nike Air Max 90 is één van de sneakers die in het By You programma horen. Je kan alle elementen die op deze sneaker zitten een andere kleur geven. Zelfs de voering van de schoen kan je aanpassen. De middenzool kan in maar drie kleuren aangepast worden. De buitenzool kan effen zijn, maar kan je ook transparant maken of van rubber.

Dit model kost €159,99. Klik op de afbeelding om jouw eigen Nike Air Max 90 te maken.

nike air max 90 by you

2. Nike Blazer Mid ’77 Vintage By You | DO7398-991

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is een klassiek model. Zoals je kan zien is de Swoosh en de tong anders dan we gewend zijn van dit model. Zo krijgt het een speelse twist. Bij deze sneaker kan je alle elementen niet alleen een andere kleur geven, maar ook ander materiaal. Hierdoor kan jij je creativiteit helemaal los laten gaan.

Dit model kost €119,99. Klik op de afbeelding om jouw eigen Nike Blazer Mid ’77 Vintage te maken.

nike blazer mid 77 vintage

3. Nike Air Max 97 By You | DJ3181-991

De Nike Air Max 97 heeft veel verschillende elementen op het bovenwerk zitten. Het bovenwerk kan in traditioneel mesh of in golvend mesh wat je hieronder ziet. De Swoosh op de zijkant kan je veranderen in chroom of effen. De Airbag Pillars kan je ook veranderen in chroom. De kleur kan je dan niet veranderen.

Dit model kost €199,99. Klik op de afbeelding om jouw eigen Nike Air Max 97 te maken.

nike air max 97 by you

4. Nike Air Force 1 High By You | AQ3771-994

De Nike Air Force 1 High kan je via het By You programma helemaal aanpassen naar jouw smaak. Je kan elk element een andere kleur geven om wat kleur toe te voegen aan je sneakercollectie, of simpel houden zoals de colorway hieronder. Op de heeltab kan je ook drie letters of cijfers zetten.

Dit model kost €149,99. Klik op de afbeelding om jouw eigen Nike Air Force 1 High te maken.

nike air force 1 high

5. Nike Air Force 1 Low By You | CT7875-994

Niet alleen de Air Force 1 High, maar ook de Nike Air Force 1 Low is eigen te maken. Bij het lage variant kan je voor het bovenwerk kiezen voor een leer met textuur of voor soepel leer. De midden- en buitenzool is aan te passen naar jouw eigen smaak.

Dit model kost €129,99. Klik op de afbeelding om jouw eigen Nike Air Force 1 Low te maken.

nike air force 1 low by you

6. Nike React Vision By You | CU8761-991

Het bovenwerk van de Nike React Vision is aan te passen in verschillende soorten mesh. Je kan kiezen tussen traditioneel, open of gerimpeld mesh zoals je hieronder ziet. Op de hielrand kan je een graphic toevoegen, net als de overlays, veters en Swoosh. Door de eindeloze mogelijkheden maak jij een sneaker die niemand anders zal hebben.

Dit model kost €149,99. Klik op de afbeelding om jouw eigen Nike React Vision te maken.

nike react vision

Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Via de app kan je onze blogs lezen, maar ook meldingen aanzetten voor jouw favoriete releases.