Skip to content
Newsfeed

De eerste release tijdens Nike SNKRS Day is bekend

29 juli 2022 12:00
De eerste release tijdens Nike SNKRS Day is bekend

Op 8 augustus 2022 is het SNKRS Day bij Nike. De SNKRS app viert dit jaar zijn 5th anniversary en om dit te vieren, pakt Nike groots uit tijdens deze speciale dag. Zo zijn er in de SNKRS app verschillende talkshows en live broadcasting uit verschillende steden te zien en komt Nike met een unieke Air Force 1 release.

De SNKRS app bestaat dit jaar 5 jaar en dit viert Nike tijdens SNKRS Day. Tijdens deze dag, worden er vier liveshows gehost door niemand anders dan Will en Az. Tijdens de liveshows kunnen members meedoen met verschillende polls en worden er contests gehouden. Op SNKRS Day worden er ook verschillende sneakers gereleased, waaronder de Nike Air Force 1 ‘SNRKS Day’.

Nike Air Force 1 ‘SNKRS Day’

De Nike Air Force 1 ‘SNKRS Day’ is speciaal voor de anniversary van de SNKRS app ontworpen. De sneaker heeft een chique uitstraling en heeft verschillende details die hinten naar het vijfjarige bestaan van de app. Zo is er aan de sneaker een embleem gehangen met de datum van SNKRS Day (8-8-2022).

Nike Air Force 1 SNKRS Day
Nike Air Force 1 SNKRS Day

Ook komt de sneaker in een custom shoebox. Hierop is V gezet, wat hint naar het vijfjarige bestaan van de app. De upper kleurt off-white en is van linnen. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst, deze kleurt bruin. Op het veterpand is een houten vetertag geplaatst. Ook hierop is de V gezet.

Naast de release van de Air Force 1 en de liveshows, komt Nike ook met live broadcasting uit verschillende steden. Hier gaan de live SNKRS hosts in gesprek met sneakerliefhebbers uit de community. Ook zijn er in de app verschillende items te bezichtigen, waarin Nike dieper ingaat op de verhalen achter de community in de grote steden.

De SNKRS Day op 8 augustus 2022 start om 12:00 uur en gaat door tot 21:00 uur. Mocht je de SNKRS app nog niet hebben, vergeet deze dan niet te downloaden. Klik op de button hieronder om de SNKRS app te downloaden.