Skip to content
Upcoming

De eerste foto’s van de Nike Air Max 90 SE Satin

20 april 2018 14:37
De eerste foto’s van de Nike Air Max 90 SE Satin

Nu april meer dan halverwege is, en het zomerweer er weer aan komt, is het tijd voor weer een hoop nieuwe releases. Daarom komt Nike nu met de nieuwste versie van het OG Air Max 90-silhouet, compleet met een warm weerbestendig satijnen bovenstuk.

De klassieke sneaker heeft een bovenwerk van Royal Blue satijn met rode accenten op het vetersysteem en de hielkraag voor contrast. Een old-school witt Nike Sportswear-tag met een rode Swoosh en extra klassieke Nike Sportswear-branding op de hiel voegt ook extra retro-flair toe. De klassieke look van de schoen is afgerond met een wit / blauwe tussenzool en een rode Air unit.

Net als het Air Max 1 Satin Pack staat er op deze schoen ook het Nike Pinwheel logo. Misschien is het logo op de hiel je wel opgevallen…Die is anders dan het normaal Nike Air Max branding. Dit is een logo van Nike Swooshes dat vroeger in de jaren 70 en 80 vaak werd gebruikt. Om de retro-logovibes te evenaren, zijn de drie Air Max 1’s afgewerkt in een volledige jaren 80-mix van satijn. Dat was een materiaal dat overal en altijd werd gezien op sneakers gedurende het decennium dat diende als een lanceerplatform voor de reguliere sneakercultuur.

Er is nog geen officiële releasedatum of prijsinformatie voor deze nieuwe Air Max 90’s. Houd voor updates de releasekalender in de gaten.


Nike Air Max 90 SE Satin

Verwacht prijs: €140,-
Colorway: Deep Royal Blue/Deep Royal Blue
Stylecode: AO1063-400