Skip to content
Upcoming

De eerste foto’s van de Air Jordan 1 ‘Tie-Dye’

2 maart 2020 18:07
De eerste foto’s van de Air Jordan 1 ‘Tie-Dye’

De Air Jordan 1 is een van de meest populaire Jordan modellen aller tijden. En zeker de laatste jaren komen er weer nieuwe versies uit van het eerste model van Jordan Brand. Zo zagen we laatst nog de release van de Air Jordan 1 ‘Pine Green’ en nu zijn er weer foto’s verschenen van een nieuwe colorway. Namelijk de Air Jordan 1 ‘Tie-Dye’.

Ondanks dat er nog maar één foto beschikbaar is van de sneaker zien we toch al snel een aantal te gekke details. Natuurlijk gaat de aandacht gelijk naar het materiaal en de kleuren op het bovenwerk. Het blauw gekleurde stof heeft een opvallend patroon gekregen door middel van Tie-Dye. Dit is een techniek om tof te verven waarbij de kleur niet constant en even vel is. Deze techniek is ook vaak te zien op t-shirts. De toebox lijkt van leer te zijn en is zwart gekleurd. Ditzelfde geld voor de Swoosh en het gedeelte rondom de enkel. Ook het Jordan Wings logo is zwart gekleurd en zit zoals gewoonlijk bij de enkel. De overlay onder de Swoosh is wit gekleurd.

Dit prachtige en opvallende bovenwerk staat op een cleane witte midsole. Deze staat vervolgens weer op een zwarte outsole en past perfect bij de kleuren op het bovenwerk.

Deze Air Jordan 1 ‘Tie-Dye’ wordt verwacht in juni en zal een WMNS uitvoering zijn van de Air Jordan 1. Dit betekend dat de sneaker niet beschikbaar is in de grootste maten. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Air Jordan 1 'Tie-Dye'
Image by Solebyjc