Skip to content
Upcoming

De eerste beelden van de Nike React Element 87 ‘Dark Grey’

27 juli 2018 23:51
De eerste beelden van de Nike React Element 87 ‘Dark Grey’

Een nieuwe colorway van de Nike React Element 87 wordt deze herfst verwacht. En nu zijn er officiële foto’s opgedoken van deze nieuwe ‘Dark Grey’ colorway.

Een van de meest populairste sneakers van het moment is de Nike React. De futuristische runner keert terug in een Nike React Element 87 die net iets opvallender is dan de Nike React. Het model heeft een slank figuur zoals de, Nike Zoom Fly SP, Air Jordan 1, en overige Vapormax designs. Het design van de sneaker is vergelijkbaar met het werk van Virgil Abloh. De bekende React zool is uiteraard ook van de partij. Deze nieuw door Nike ontwikkelde midsole is extreem licht, duurzaam en comfortabel. Samen met het TPE Yarn materiaal wat extra dun en licht is, wordt deze sneaker zo licht als een veertje. De sneaker behoud echter door zijn lichte gewicht wel zijn duurzaamheid en comfort.

De nieuwe colorway is veel opvallender dan zijn witte en zwarte voorganger. De upper van de schoen is wel zwart maar de sneaker bevat opvallende rode en blauwe details. De grote Swoosh top de zijkant is wit. Het vetersysteem combineert wit, crème en rood. Ook op de tong en de hiel zitten rode details zoals stikels en branding. De look wordt afgemaakt met een witte buitenzool. Bepaalde delen van de zool zijn knalblauw. De hiellip matcht daarmee omdat die dezelfde kleur heeft. Er is nog geen officiële releasedatum bekend maar het gerucht gaat dat hij later deze maand gereleased wordt. Houd daarom goed onze pagina in de gaten voor eventuele updates!


Nike React Element 87 ‘Dark Grey’

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €170,-
Colorway: Dark Grey/Pure Platinum-Photo Blue
Stylecode: AQ1090-003