Skip to content
Upcoming

De eerste beelden van de Bad Bunny x adidas Campus ‘Blue Tint’

19 april 2023 16:30
De eerste beelden van de Bad Bunny x adidas Campus ‘Blue Tint’

De naam Bad Bunny herken je misschien al, de Puerto Ricaanse rapper is namelijk al drie jaar op rij de meest gestreamde artiest op Spotify. Naast het feit dat de muzikant hit naar hit scoort blijft hij ook niet achter in de sneaker wereld. De eerste beelden van de Bad Bunny x adidas Campus ‘Blue Tint’ zijn opgedoken.

Sinds 2021 werkt Bad Bunny samen met adidas en hebben de twee al meerdere samenwerkingen uitgebracht. Nu zijn er beelden verschenen van een nieuwe collab op het adidas Campus model in een ‘Blue Tint’ kleur. De sneaker zal waarschijnlijk ergens in 2023 uitkomen. Bekijk in dit artikel de eerste foto’s.

Afgelopen weekend vond Coachella 2023 plaats. Tijdens het festival, waar Bad Bunny de headliner was, droeg de rapper de adidas Campus Light in de ‘Olive’ colorway die ook in 2023 zal uitkomen. Lees in dit artikel alles over zijn outfit: Bad Bunny Coachella 2023 set en outfit.

De Bad Bunny x adidas Campus ‘Blue Tint’ is wederom een chunky versie van het classic Campus model. De moderne versie van het adidas silhouet hebben we vaker gezien in de collabs met de rapper, maar nu krijgen we een nieuwe zomerse colorway.

Het bovenwerk van de sneaker is van suède en heeft een lichtblauwe kleur. Rond de kraag wordt er gebruik gemaakt van een fluwelen stof. Wat de Campus modellen van de muzikant extra speciaal maakt, zijn de transparante overlays en het kenmerkende Bad Bunny logo op de tong.

Wanneer de Bad Bunny x adidas Campus ‘Blue Tint’ zal droppen, is voor nu nog onduidelijk. Waarschijnlijk zullen we de sneaker echter ergens in de aankomende maanden van 2023 terugzien. Blijf op de hoogte van deze release en vele andere via onze release kalender!

Bad Bunny x adidas Campus blue
Bad Bunny x adidas Campus blue van boven
Bad Bunny x adidas Campus blue
Bad Bunny x adidas Campus blue