Skip to content
Upcoming

De Dime x Vans collab krijgt er nog twee colorways bij

22 oktober 2020 20:38
De Dime x Vans collab krijgt er nog twee colorways bij

Deze week schreven we al over de eerste colorway van de Dime x Vans collab. Maar hier blijft het dus niet bij. De Dime x Vans Collab krijgt naast de blauwe, nu ook een roze en een grijze colorway. De sneakers hebben een toffe details.

Hoewel er nog niet veel bekend is over de release van de blauwe versie, hebben de roze en grijze colorway al een release datum. Aan het einde van de maand oktober, zijn de sneakers te verkrijgen. Dime begon als idee van een groep vrienden, die al van kleins af aan samen skaten. Ondertussen is het merk wereledwijd bekend, als skate en streetwear winkel. Dime heeft al meerdere samenwerkingen achter de rug, nu is het de beurt aan Vans.

Dime x Vans colorway en details

De Dime x Vans is heeft een midtop. Bij de roze colorway, zien we een wit bovenwerk, met licht roze overlays. De materialen die gebruikt zijn op de sneaker, is voornamelijk suéde. In het roze suéde, aan de zijkant van de Vans, staat ‘Half Cab’ met een plaatje van een skater. Dit valt niet erg op, doordat het in de stof, in de zelfde kleur is. Verder heeft de sneaker een witte zool en witte veters. De twee merken staan geschreven op gele lebels. Net zoals we zagen op de blauwe colorway, staat onder op de zool ‘DIME.’ Dit staat ook gestickt op de hiel van de sneaker.

De grijze colorway heeft een extra detail. In eerste instantie zie je alleen wit/creme bovenwerk met licht grijze overlays. Ook hier is gebruik gemaakt van suéde. De witte zool en veters zijn ook het zelfde als bij de andere 2 colorways. Het extra, toffe detail, is dat het de grijze delen op de Dime x Vans sneaker een reflective effect heeft. Het licht grijze, lijkt door dit effect zilver. Bekijk de foto’s onder aan dit blog.

Via een Instagram post, meld Dime dat deze twee colorways droppen op 24 oktober, dimemtl.com exclusive. Het blog over de blauwe colorway, is HIER te lezen. Houd de release kalender en Sneakerjagers Instagram in de gaten, zo mis je nooit een release!

Dime x Vans
Dime x Vans
Dime x Vans