Skip to content
Newsfeed

De derde sneaker release Nike SNKRS Day is bekend

2 augustus 2022 10:01
De derde sneaker release Nike SNKRS Day is bekend

Op 8 augustus 2022 is het SNKRS Day bij Nike. De SNKRS app viert in 2022 zijn 5th anniversary en pakt groots uit tijdens SNKRS Day. Afgelopen week werden er al twee sneaker drops bekend gemaakt. Hierbij ging het om een Air Force 1 en een Air Max 1. Dit keer zien we een Air Jordan 1 voorbij komen.

De SNKRS app bestaat dit jaar 5 jaar en dit viert Nike tijdens SNKRS Day. Tijdens deze dag, worden er vier liveshows gehost door Will en Az. Tijdens de liveshows kunnen members actief meedoen met polls en worden er contests gehouden.

Op 29 juli 2022 werd al bekend gemaakt dat de Nike Air Force 1 ‘SNKRS Day’ dropt tijdens SNKRS Day. Dit paartje heeft een linnen look en werd speciaal ontworpen voor de bijzondere dag. Op 1 augustus 2022 werd bekend gemaakt dat ook de Nike Air Max 1 ‘Tour Yellow’ zal droppen op 8 augustus 2022.

Nu voegt Nike de Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ toe aan de line-up.

Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ l 555088-711

De Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ komt in de bekende ‘Bred Toe’ stijl. Hierbij is het rood in de colorway vervangen door de kleur ‘Taxi Yellow’. De overlays kleuren zwart en contrasteren mooi met de gele upper. Het Wing logo komt terug op de hiel en kleurt hier zwart. Ook de Swoosh op het middenpaneel kleurt zwart.

Air Jordan 1 High OG 'Yellow Toe'
Nike
Air Jordan 1 High OG 'Yellow Toe'

Het Air Jordan 1 High model werd in 1985 voor het eerst geïntroduceerd en is sindsdien uitgegroeid tot een echte classic. Het komt dan ook niet geheel onverwachts dat dit silhouet een nieuwe colorway krijgt tijdens SNKRS Day.

Naast de releases van de drie sneakers en de liveshows die gehouden worden, komt Nike ook met live broadcasting uit verschillende grote steden. In deze broadcast shows gaan live SNKRS hosts in gesprek met sneakerliefhebbers uit de community. Daarnaast zijn er in de app ook verschillende items en clips te zien waarin Nike dieper ingaat op de verhalen achter de community.

De Nike SNKRS Day vindt plaats op 8 augustus 2022. De dag start om 12:00 uur en duurt tot 21:00 uur, dus vergeet niet je meldingen in de SNKRS app aan te zetten. Houd onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven over de laatste updates van SNKRS Day.