Skip to content
Upcoming

De Converse x Golf le Fleur Gianno droppen aankomende donderdag 16 april

14 april 2020 21:42
De Converse x Golf le Fleur Gianno droppen aankomende donderdag 16 april

Tyler en het team van Converse vonden het tijd om hun grenzen van de nieuwe schoenontwerpen te verleggen. Zij zijn bijna twee jaar lang bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw concept, experimenteren met kleuren, de pasvorm en verhoudingen om zo een heel nieuw silhouet te creëeren. En daar is ie dan! De Converse x Golf le Fleur Gianno dropt aanstaande donderdag 16 april in maar liefst twee colorways.

Converse x Golf le Fleur Gianno | 168180C | 168179C

Deze keer zijn Tyler en het team van Converse bezig geweest met het ontwerpen van twee nieuwe sneakers. De sneakers zijn hetzelfde maar beschikken over verschillende kleuren. De eerste ‘Skylight’ colorway heeft een turquoise kleurige basis gekregen met crème kleurige details. Daarbij heeft de outsole een bruine kleur gekregen, terwijl de midsole crème van kleur is. Ook is er een soort raster effect te zien op de tong, die terug te vinden is op de heel. Mesh en suède spelen een overduidelijk hoofdrol in dit model. Naast turquoise is er ook een lichtblauwe kleur te zien op het bovenwerk, zoals op de neus, op de heel en bij de veters. Als finishing touch is er een bloemetje te zien op de tong, die ook weer terug te vinden is op de zijkant van het bovenwerk.

De tweede sneaker beschikt over een lichtroze ‘Parfait Pink’ colorway. De suède mudguard heeft de crème kleur gekregen met daaromheen mesh in het lichtroze. Het rastereffect is weer te zien in de tong en op de heel en ook het bloemetje is natuurlijk weer terug te vinden op dezelfde plek. De midsole beschikt over een witte kleur en de outsole heeft een crème kleur gekregen.

De sneakers zullen vanaf aanstaande donderdag 16 april verkrijgbaar zijn op endclothing.com. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €130,- Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste sneakerreleases en download de Sneakerjagers app in de appstore!

Converse Golf Le Fleur Gianno 'Skylight'

168180C · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Converse Golf Le Fleur Gianno 'Parfait Pink'

168179C · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Images by Converse