Skip to content
Brand

De Converse Run Star Hike is opnieuw verkrijgbaar

21 maart 2022 16:52
De Converse Run Star Hike is opnieuw verkrijgbaar

Converse komt met een restock van de Run Star Hike. De zwarte en witte colorway zijn weer in alle maten beschikbaar op de website van Converse. Scoor snel je paartje voordat ze uitverkocht zijn!

Converse Run Star Hike

De Run Star Hike is één van de bekendste sneakers van 2019, het was oorspronkelijk een samenwerking tussen JW Anderson en Converse. Uiteindelijk heeft Converse besloten om het model aan te bieden als onderdeel van zijn doorlopende seizoenscollectie.

Ze hebben een draai gegeven aan de tijdloze Chuck Taylor All Star. Het uiterlijk is uniek onder de huidige sneakerreeks, terwijl de algehele focus nog steeds op comfort ligt.

Converse Run Star Hike

Platform sneakers

Dikkere zolen en gewaagde ontwerpen zijn de afgelopen tijd steeds meer in populariteit gegroeid. Verschillende merken maken steeds vaker gebruik van platformzolen.

In de jaren ’90 en in het begin van de jaren 2000 begonnen de zolen in populariteit te stijgen. In die tijd speelden de sneakers een grote rol in de cultuur op straat.

Het ontwerp maakte zijn terugkeer in 2018 en is sindsdien niet meer uit de sneakerwereld weg te denken. De grote zolen trekken de aandacht en daarnaast zorgt het voor extra demping. Waardoor de schoenen comfortabeler zijn en voor meer ondersteuning zorgen in vergelijking met standaardontwerpen.

Converse Run Star Hike

Converse

Converse is één van de merken die een gloednieuwe sneaker heeft ontworpen om aan de groeiende trend te voldoen. Het doel was om een ​​meer ruige look te creëren voor de klassieke Chuck Taylor All Star. Het merk heeft een platformzool toegevoegd aan het klassieke model. Daarnaast heeft de schoen een zaagtandprofiel, op deze manier werd de Run Star Hike geboren.

Converse Run Star Hike
Converse Run Star Hike

De schoen blijft trouw aan eerdere versies en behoudt de hoge uitsneden, verhoogde tussenzool, de buitenzool met profiel en het treklipje aan de achterkant. De Converse branding staat net als bij andere modellen op het zijpaneel. In tegenstelling tot de opvallende colorways van JW Anderson, komen zijn deze twee ontwerpen in zwart en wit.

Outfit

De sneakers kun je met van alles combineren, denk hierbij aan hoodies, T-shirts, joggingbroeken en nog veel meer. Om een beeld te geven waar je de schoenen zoal bij kunt dragen hebben wij een klein overzicht gemaakt van artikelen op de website van Converse, die je gehele outfit zullen rocken.

Icon Signature T-shirt

Als eerste een zwart T-shirt met lange mouwen. Het meest opvallende aan dit T-shirt is de bekende Chuck Taylor All Star High, die in het klein op de borst staat. Het shirt zal nooit teleurstellen en elke dag weer heerlijk zitten. Door de zwarte kleur, matcht het perfect met de sneakers.

Icon Signature T-shirt met Lange Mouwen

Much Love T-shirt

Als tweede een T-shirt met fleurige designs die meteen opvallen en voor kleur zorgen. De graphics zorgen voor een glimlach op je gezicht. De rechte pasvorm tilt het klassieke design van dit shirt naar een hoger niveau.

Much Love T-shirt


Crossover T-shirt

Het ruimvallende Crossover T-shirt kun je dragen in de gym maar ook op straat. Door het subtiele Converse logo op de borst en bovenrug kun je het met bijna alles combineren, zo ook met de Run Star Hike.

Crossover T-shirt

Dit waren onze drie favorieten uit de collectie van Converse. Shop deze items en de Run Star Hike op de website van Converse. De schoenen kosten €110,- en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Vergeet niet om onze nieuwspagina in de gaten te houden voor meer restocks!

Converse Run Star Hike

166800C · Nu voor €120,-

Bekijken bij Converse

Converse Run Star Hike

166799C · Nu voor €120,-

Bekijken bij Converse