Skip to content
Events

De Converse Pride Collection 🏳️‍🌈 is nu verkrijgbaar🌈

20 mei 2021 10:00
De Converse Pride Collection 🏳️‍🌈 is nu verkrijgbaar🌈

In de maand juni 2021 wordt Pride jaarlijks gevierd 🏳️‍🌈. Converse viert deze maand mee door een unieke Pride collectie te ontwerpen. Met deze collectie steunen ze de LGBTQIA + community en vieren ze vrijheid. De producten van de collectie bestaan uit regenboogkleuren, bloemen en bergen. Je kunt de Converse Pride Collection NU shoppen, bekijk onze favorieten hieronder. 🌈

Converse Pride Collection | Kleding

Find Your Pride Reversible Bucket Hat

Converse Pride Collection
bucket hat

Find your pride met deze bucket hat die je omgekeerd kunt dragen. De ene kant staat vol met kleurrijke tekeningen, terwijl de andere kant volledig wit is gehouden. De hoed is perfect voor het zonnige weer.

Find Your Pride Graphic Tee

Converse Pride Collection

Wil je graag Pride vieren, maar houd je niet van kleurrijke kleding? Dit t-shirt is klassiek wit gehouden en bevat een subtiel Converse logo op de borst. Het logo is ingekleurd met de kleuren van de LBTQIA+ community.

Find Your Pride Cropped Graphic Tee

cropped shirt

Dit zwarte t-shirt heeft een cropped fit. Verder staat er een artistieke print op de voorkant. De kleurrijke bloemen met vlinders geven je een vrolijk gevoel. Daarnaast staat er nog ‘Converse’ op met wederom het logo in de Pride kleuren.

Find Your Pride Tank

converse pride

Op deze witte tank top staat het Converse logo groot afgebeeld. De letters en het logo hebben een zwarte kleur gekregen en hiertussen is de regenboog verwerkt. Ook is op de zijkant nog een klein regenboog label te zien.

Converse Pride Collection | Schoenen

Pride Chuck 70 High Top

Converse Pride Collection
pride sneakers

Met deze off-white Chuck 70’s maak je zeker een statement. Door de rustige basis gaat alle aandacht naar de golvende Pride regenboog. Daarnaast is de zool ook meegekleurd, net zoals de ster aan de zijkant en het Converse logo op de hak.

Converse Chuck Taylor All Star '70 Hi *Pride*

170821C · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Pride Chuck Taylor All Star High Top

all stars
colorfol sneakers

In tegenstelling tot de rustige basis van de sneaker hierboven, staat deze Chuck helemaal vol met kleur. Op het bovenwerk zijn bloemen, vlinders, regenbogen en bergen te zien. Ook de zool is in kleurrijke vlakken verdeeld.

Converse Chuck Taylor All Star Pride

170822C · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

Pride Chuck Taylor All Star Low Top

converse all star
all star low

Deze lagere variant lijkt een combinatie van de twee sneaker designs van hierboven te zijn. De basis van de schoen is wit gehouden, maar de vrolijke print is verdeeld over de zijkanten en de tong. Ook is de zool in verschillende kleuren verdeeld, net zoals de Chuck hierboven.

Converse All Star Ox

170823C · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

Pride Run Star Hike High Top

Converse Pride Collection
Converse Pride Collection

Het Run Star Hike model is ook omgetoverd om Pride Month the vieren. De verschillende kleuren op de veters hebben een mooi verloop, net zoals de kleurrijke randen langs de zool en hiel. Ook de Converse ster bevat de kleuren van de regenboog, net zoals de geribbelde buitenzool.

Converse Run Star Hike Hi *Find Your Pride*

170824C · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

Pride All Star Slide

slides converse
slippers
Images by Converse

Last but not least, deze vrolijke slippers. De onderkant is zwart gelaten, waardoor je oog meteen op het bovenste deel valt. De illustraties op de linkerkant zijn anders dan die van de rechterkant, maar door het vele kleurgebruik passen ze perfect bij elkaar.

Converse All Star Slide Italy Ble/ Black/ Black

170825C · Prijs vanaf €21,-

Naar alle aanbieders

De kleurrijke Converse Pride Collection 🌈 kun je NU shoppen via onder andere de Converse website. Houd onze Nieuwspagina in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste sneakernieuws. Vergeet ook niet de Sneakerjagers App te downloaden, om meldingen te krijgen van nieuwe sneakerreleases!