Skip to content
Upcoming

De Converse herfstcollectie staat voor je klaar

7 oktober 2020 19:30
De Converse herfstcollectie staat voor je klaar

De herfstcollectie van Converse staat voor je klaar. Er zijn weer een hoop verschillende sneakers verkrijgbaar in de meest fantastische colorways. De nieuwe herfstcollectie bevat waterafstotende sneakers maar ook sneakers met een imitatiebont voering. Precies wat jij goed kan gebruiken voor het aankomend seizoen!

In 1917 werd het inmiddels wereldbekende merk Converse opgericht. De eerste sneakers van Converse kwamen op de markt voor het basketbal, al snel werden de sneakers buiten het veld gedragen en gebruikt voor het dagelijks leven. Ondertussen kent het merk al veel verschillende modellen sneakers in verschillende colorways. Daarnaast heeft Converse samengewerkt met de meest te gekke merken merken zoals Off-White, COMME des GARÇONS en Golf Le Fleur. Naast de te gekke sneakers die zij hebben, kan jij ook jouw favoriete sneaker customizen. Buiten de sneakers verkopen zij ook andere items zoals verschillende kleding items en accessoires.

Je kan de herfstcollectie nu shoppen bij Converse. Hieronder vind je een overzicht van een paar sneakers uit deze nieuwe collectie. Met >> DEZE LINK << vind jij de complete herfstcollectie.

Converse Cozy Club Chuck 70 High Top

De Converse Chuck 70 High is een van de bekendste modellen van Converse. Ook in de nieuwe herfstcollectie is de Chuck 70 terug te vinden. De Cozy Club Chuck 70 High Top beschikt over een lederen bovenwerk. De voering van de sneaker bestaat uit imitatiebont, zo hoef jij deze herst en winter geen koude voeten te hebben! Daarnaast is de sneaker ook nog een super stijlvol. Deze colorway, en de andere colorways kan je shoppen via de onderstaande link.

Cozy Club Chuck 70 High Top voor dames

569515C · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Unisex Seasonal Color Suede Chuck 70 High Top

De populaire Chuck 70 komt niet alleen met imitatiebont, maar ook met een suède bovenwerk. Aan de Unisex Seasonal Color Suede Chuck 70 High Top hangt een prijskaartje van €100,-. Naast de grijze colorway, komt dit paartje ook nog eens in het zwart en bruin. Gebruik de onderstaande link om een van deze te gekke colorways te shoppen voor zowel mannen als vrouwen.

Chuck 70 high top herfst

Unisex Seasonal Color Suede Chuck 70 High Top

169338C · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top

Natuurlijk kan een waterdicht paartje sneakers niet missen in het herfstseizoen. Deze zwarte Utility All Terrain Chuck Taylor beschikt over een zwart bovenwerk met witte details. Deze waterdichte sneaker is ook verkrijgbaar in het Egret en helemaal in het zwart. Hoe fijn is het om een prachtig paar nieuwe sneakers te scoren die ook nog eens waterdicht zijn. Je vindt ze met de onderstaande link. Er hangt een prijskaartje aan van €130,-.

Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top herfst

Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top

168863C · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Converse Run Star Hike OX ‘Blue/Olive’

De Converse Run Star Hike OX is razend populair, natuurlijk moet dit paartje dan ook toegevoegd worden aan de herfstcollectie. Er zijn twee colorways verkrijgbaar, dit zijn de ‘Blue/Olive’ colorway en de ‘Black/Orange‘ colorway. De sneaker krijgt een compleet andere look door de platform zool en de overdreven gekartelde outsole. Met de nieuwste Run Star Hike OX ben jij klaar voor de kou, de sneaker heeft namelijk een duurzaam lederen bovenwerk en een fleece voering. Met de onderstaande link, kan je deze colorway en de zwart met oranje colorway shoppen.

Converse hefstcollectie Run Star Hike OX 'Blue/Olive'
Images by: Converse

Converse Run Star Hike OX 'Blue/Olive'

568650C · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders