Skip to content
Upcoming

De Converse Chuck 70 Signature komt in een roze colorway

12 augustus 2020 08:44
De Converse Chuck 70 Signature komt in een roze colorway

Converse heeft al de meest prachtige colorways op de markt gebracht van de mooiste modellen. Ook zijn er te gekke samenwerkingen met dit merk geweest. Dit keer is er geen samenwerking maar wel een super toffe nieuwe colorway. Dit is de Converse Chuck 70 Signature.

Converse gaat al heel wat jaren mee, in 1917 is het merk opgericht. Ondertussen valt het merk onder Nike. De sneakers van Converse kwamen op de markt voor het basketbal, maar al snel werden de sneakers ook in het dagelijkse leven gedragen. Vandaag de dag is de sneaker nog steeds erg geliefd en heeft bijna iedereen wel een paartje van dit model. En als dat niet het geval is, dan is dit je kans! Misschien kan jij dit te gekke paartje wel scoren.

Converse Chuck 70 Signature | 167697C

De Converse Chuck 70 is misschien wel het meest bekende modelletje van Converse, naast dat je deze sneaker zelf kan ontwerpen zijn er ook genoeg leuke colorways waar je uit kan kiezen! Bijvoorbeeld deze ‘Signature’ colorway. De naam zegt het al, op het zijvlak van de sneaker zien we op de linker sneaker ‘Chuck’ staan en op de rechter sneaker ‘Taylor’. Dit loopt over het roze canvas bovenwerk door tot op de midsole. De signatures op de zijkanten van de sneaker geven een speelse draai aan de colorway. Wij kunnen niet wachten tot dat deze gedropt wordt!

In Amerika is dit prachtige paartje al verkrijgbaar, maar wanneer deze in Europa gereleased zullen worden is nog onbekend. Er zal een prijskaartje van €90,- aanhangen. Je kan de Converse Chuck 70 Signature hieronder bekijken, en voor meer sneakers kan je natuurlijk een kijkje nemen in de releasekalender.

Images by: Converse