Skip to content
Upcoming

De Comme Des Garcons x Nike Dunk Low heeft een releasedatum gekregen

12 mei 2020 21:09
De Comme Des Garcons x Nike Dunk Low heeft een releasedatum gekregen

Er komt een nieuwe samenwerking aan tussen Comme Des Garcons en Nike en deze komt al sneller dan je denkt. Deze nieuwe samenwerking werd onthuld tijdens de SS20-collectie tijdens de Paris Women’s Fashion Week. Aanstaande donderdag 14 mei zal de samenwerking tussen CDG x Nike Dunk Low releasen. Nog een paar nachtjes slapen dus maar dan komt er wel een pracht paar online als je het ons vraagt!

Dit pack verschijnt op het prachtige silhouet van Nike, de Nike Dunk Low. Daarbij heeft het silhouet wel een paar aanpassingen ondergaan, zoals het materiaal waarvan de sneaker gemaakt is. De Nike Dunk Low is al meerdere malen gebruikt voor samenwerkingen, zo ook met Off-White. Het model is razend populair en valt niet meer weg te denken.

Comme Des Garcons x Nike Dunk Low | CZ2675-002 | CZ2675-001

In dit pack zit een model speciaal voor mannen en een voor vrouwen. Allebei de colorways beschikken over donkere kleuren. Bij beide sneakers is het bovenwerk gemaakt van Nexkin, een doorschijnende stretch-geweven stof van lichtgewicht die zich aanpast naar de voet van de drager. Op het mannelijke model bevinden zich gelaagde kleuren om het platte Nexkin materiaal een gevoel van textuur en dimensionaliteit te geven. Op het vrouwelijke model zien we een all-over monogramprint van Comme Des Garcons op het bovenwerk. De Swoosh heeft bij beide modellen een zwarte kleur gekregen, evenals de midsole. Ook de veters en het heel-logo zijn zwart van kleur.

De sneakers komen dus al sneller dan je denkt. Vanaf aanstaande donderdag 14 mei zal de CDG x Nike Dunk Low verkrijgbaar zijn via Dover Street Market. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €280,00. Vergeet niet een kijkje te nemen in onze releasekalender om op de hoogte te blijven van alle releases en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Check hier beneden de afbeeldingen van de sneakers!

Comme Des Garcons X Nike Dunk Low

CZ2675-002 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders
Comme Des Garcons x Nike Dunk Low

Comme Des Garcons X Nike WMNS Dunk Low

CZ2675-001 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders
Comme Des Garcons x Nike Dunk Low
Images by Nike