Skip to content
Newsfeed

De Clan de Banlieue x Woei collectie dropt binnenkort

15 november 2021 18:00
De Clan de Banlieue x Woei collectie dropt binnenkort

Samen met Woei brengt het streetwearlabel Clan de Banlieue een speciale collectie uit. De Banlieue x Woei collectie is geïnspireerd op de stad Rotterdam en zal vanaf 22 november 2021 verkrijgbaar zijn.

Clan de Banlieue x Woei collectie

Clan de Banlieue werd in 2015 in Rotterdam opgericht en brengt ode aan ‘banlieues’, wat buitenwijk in het Frans betekent. Samen met Woei brengt het merk een nieuwe collectie uit en deze is geïnspireerd op de stad Rotterdam.

Beide merken deelden op hun Instagramaccount een video met de caption “This one is for our city. Inspired by Rotterdam and its people“. In het filmpje zijn verschillende figuren te zien die een Varisity Jack dragen uit de collab. Op het jack is het Banlieue en Woei logo te zien op de rug. Tussen de beide logo’s prijkt een anker met de W van Woei en de B van Banlieue aan weerszijden. Daarnaast zijn de kleuren zwart, groen en wit op de jas te spotten. Deze kleuren verwijzen naar de Rotterdamse vlag en zijn ook te vinden op de andere items uit deze collectie.

Daarnaast zijn de items uit deze collab ook gespot in een shortfilm genaamd ‘Luxury Grime’. De film combineert het leven van de straat met de reïncarnatie van een gevreesd wezen. De film is onderdeel van de ‘Banlieue voor creatives’, waarbij het merk verschillende aspecten van de creatieve industrie naar het licht brengt. Hiermee probeert het merk een platform te bieden voor mensen die hun creatieve talenten graag willen uitoefenen.

De Banlieue x Woei collectie zal op 22 november 2021 om 12:00 uur stipt gereleased worden. De items zullen verkrijgbaar zijn in de Banlieue store in Rotterdam en bij Woei. Daarnaast kun je de items ook online vinden op de website van Banlieue.