Skip to content
Brand

De Carhartt Wip collectie bij Footshop met korting

18 januari 2022 20:15
De Carhartt Wip collectie bij Footshop met korting

Bij Footshop shop je nu de gehele collectie van Carhartt WIP. Met exclusieve kortingscode SNEAKERJAGERS13 reken je jouw bestelling met 13% korting af. Om je alvast een beetje inspiratie te geven, hebben wij onze favoriete picks voor je op een rijtje gezet.

Carhartt WIP Master Pant

CARHARTT WIP MASTER PANT
CARHARTT WIP MASTER PANT

We beginnen onze top picks met deze broek. Het item kleurt oranje en heeft het Carhartt embleem op de heup bij de achterkant. De broek heeft een losvallende fit en is met kortingscode SNEAKERJAGERS13 af te rekenen.

Valiant 4 Cap

Carhartt Valiant 4 CAP
Carhartt Valiant 4 CAP

De Carhartt WIP Valiant 4 Cap is de perfecte accessoire om jouw outfit naar een hoger niveau te tillen. Het item heeft een camo print en het Carhartt embleem op de voorzijde. De cap is verstelbaar en is gemaakt van katoen.

Carhartt WIP Crew Scarf

CARHARTT WIP CREW SCARF

Ook deze sjaal in colorway ‘Leather’ is bij Footshop te verkrijgen. De sjaal is gemaakt van wol en heeft een beige kleur. Op de voorkant is het Carhartt WIP logo gezet. Daarnaast is de sjaal ook in twee andere colorways te verkrijgen.

Modular Jacket

CARHARTT WIP MODULAR JACKET
CARHARTT WIP MODULAR JACKET

Dit Carhartt WIP jack heeft een relaxte pasvorm en kleurt oranje. Het item heeft een ritssluiting en het Carhartt embleem bij de zakken op de heup. Ook dit item is met de Sneakerjagers kortingscode af te rekenen.

Delta Day Pack

CARHARTT WIP DELTA DAY PACK

De Delta Day Pack is een heuptas met meerdere vakjes. De tas heeft een zwarte kleur en op de voorkant is een embleem met het logo gezet. De tas is ideaal voor het opbergen van sleutels, portemonnee en telefoon.

Carhartt WIP Numbus Pullover

CARHARTT WIP NIMBUS PULLOVER
CARHARTT WIP NIMBUS PULLOVER

Deze Numbus Pullover heeft een opvallende bosprint. Het item combineert verschillende tinten groen en bruin en is over het hoofd aan te trekken. De jas is aan de zijkant open te ritsen. De capuchon is met trekkoorden te verstellen.

Chase Sweat Navy

CARHARTT WIP CHASE SWEAT

Dit sweatshirt in navy kleur is met zijn basic design makkelijk te combineren in verschillende outfits. Op de mouw is het logo in het geel gestikt. De trui heeft een ronde hals en een losvallende fit. Met kortingscode SNEAKERJAGERS13 bespaar je nu 13% korting op het sweatshirt.

Barton Pant groen

CARHARTT WIP BARTON PANT
CARHARTT WIP BARTON PANT

De Barton Pant in de kleur ‘Cypress’ heeft een losvallende fit. Het item bestaat uit wol en polyester en heeft op de heupen verschillende zakken gezet. Het stevige materiaal maakt het een ideale broek voor de koude winterdagen.

Carhartt WIP Hurst Jacket

CARHARTT WIP HURST JACKET
CARHARTT WIP HURST JACKET

Ook dit jack van Carhartt WIP is in de Footshop collectie te verkrijgen. Het item kleurt lichtgroen en heeft meerdere zakken op de borst en heup. Het jack is voorzien van capuchon en is gemaakt van waterafstotend materiaal. Dit maakt het een ideaal jack voor de winter.

Carhartt WIP x London Undercover Camo Combi Umberella

CARHARTT WIP X LONDON UNDERCOVER CAMO COMBI UMBRELLA PET

Als laatste hebben we deze paraplu in samenwerking met London Undercover. Het item heeft een camo print en beide merken in het wit gedrukt. De paraplu is gemaakt met gerecyclede materialen wat het een duurzaam item maakt.

Dit zijn een aantal favoriete picks uit de Carhartt WIP collectie bij Footshop. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode SNEAKERJAGERS13 toe te voegen en profiteer van 13% korting op jouw volgende aankoop. Mocht je liever zelf de collectie willen scrollen. Klik dan op de knop hieronder.