Skip to content
Staff Picks

De Black Friday Sale bij Freshcotton is nu live

23 november 2021 11:47
De Black Friday Sale bij Freshcotton is nu live

De Black Friday Sale bij Freshcotton is nu live. Deze week krijg je tot 40% korting op geselecteerde items. Om jou een goede impressie te geven van het aanbod in de sale hebben wij onze favorieten uitgelicht. Scroll je liever zelf door de Black Friday Sale? Klik dan op de knop hieronder.

Outerwear

Ben je nog op zoek naar een jas? Dan zit je bij Freshcotton aan het juiste adres. Zij hebben een hoop verschillende soorten jassen in de sale met voor iedereen wat wils. Hieronder staan onze twee favorieten jacks uit de Black Friday actie. Links zie je een varsity jacket van HUF. De jas rechts is van Obey en heeft verschillende patches rondom de romp.

Black Friday Sale Freshcotton Varsity jacket HUF
€202,97 in plaats van €289,95
Collectors jacket Obey
€118,97 in plaats van €169,95

Hoodies en sweaters

Als je nog een paar goede warme truien moet inslaan voor de winter, dan is dit je kans. Verschillende hoodies en crewnecks zijn in de prijzen gedaald bij Freshcotton. Verschillende merken als HUF en Obey komen voorbij, maar ook Nederlandse merken als The New Originals en Daily Paper zijn verkrijgbaar. De lange mouwen polo hieronder links is van The New Originals en de hoodie rechts is van HUF en heeft een grote graphic op de rug.

Black Friday Sale Freshcotton Piano Polo longsleeve The New Originals
€66,47 in plaats van €94,95
Hot Dice hoodie HUF
€62,97 in plaats van €89,95

T-shirts

Naast warme jassen en truien zijn er ook een hoop t-shirts verkrijgbaar in de Black Friday Sale van Freshcotton. Bijna alle t-shirts hebben een grafische print op de borst of op de rug. Het t-shirt linksonder heeft alleen een print op de borst en is van het merk OLAF. Het t-shirt rechtsonder heeft ook alleen een print op de borst en is van Carhartt WIP.

Black Friday Sale Freshcotton OLAF watercolor t-shirt
€45,47 in plaats van €64,95
Carhartt WIP Chocolate Bar t-shirt
€27,97 in plaats van €39,95

Broeken

Freshcotton verkoopt niet alleen bovenkleding, maar ook onderkleding. In de sale zijn een hoop verschillende soorten broeken te vinden. Van sweatpants tot cargo pants en van skater pants tot shorts. De broek linksonder is een joggingbroek van de Puma en Butter Goods samenwerking. De broek rechtsonder is de ‘Regular Cargo Pant’ van Carhartt WIP.

Black Friday Sale Freshcotton Puma x Butter Goods Sweatpants
€62,97 in plaats van €89,95
Regular Cargo Pant Carhartt WIP
€83,97 in plaats van €119,95

Sneakers

Ook een hoop verschillende kicks zijn in prijs gedaald. Freshcotton heeft een groot aanbod van verschillende merken en silhouetten, waardoor er altijd een paartje is die bij jou past. Populaire modellen zoals de Nike React Vision is in de aanbieding, maar ook minder populaire modellen zoals de Saucony Grid Azura is in prijs gedaald.

Black Friday Sale Freshcotton Nike React Vision
€90,97 in plaats van €129,95
Saucony Grid Azura
€104,97 in plaats van €149,96

Ben jij benieuwd naar alle acties tijdens Cyber Week en Black Friday? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs goed in de gaten om de deals en steals niet mis te lopen.