Skip to content
Upcoming

De Black Friday sale bij Foot Locker is van start gegaan

22 november 2023 16:33
De Black Friday sale bij Foot Locker is van start gegaan

Foot Locker maakt zich klaar voor Black Friday. Van 22 tot en met 28 november 2023 profiteer je van hoge kortingen tot 50% op sneakers, kleding en accessoires. Er is geen kortingscode nodig om te kunnen profiteren van de kortingscode. Bekijk hier enkele top picks uit de collectie.

Black Friday Foot Locker

Nog eventjes wachten en dan is het Black Friday. De dag is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Op deze dag, die op de dag na Thanksgiving valt, bieden winkels wereldwijd hun beste deals aan. Met deze dag wordt het startschot gegeven voor het inslaan van cadeaus de feestdagen. Ook in Nederland is Black Friday deze jaren erg populair.

Foot Locker is ook van de partij en komt op Black Friday en de dagen daar omheen met hoge kortingen: tot 50% sidewide. In de collectie vind je items voor het hele gezin. Met merken als Nike, adidas, New Balance, Converse en velen meer is dit het moment om in te slaan voor de feestdagen.

Bekijk hieronder enkele steals uit de Black Friday sale bij Foot Locker. Mocht je liever direct door de sale willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer Black Friday sale.