Skip to content
Staff Picks

De beste zwarte sneakers bij adidas

5 november 2022 20:04
De beste zwarte sneakers bij adidas

Wanneer je eigenlijk al genoeg sneakers hebt, verzin je altijd wel weer een reden om een nieuw paartje te scoren. Wat dacht je van een nieuw seizoen? Tijdens de herfst draag je natuurlijk andere colorways dan tijdens de zomer. Goed excuus, toch? Wij vinden van wel! Daarom hebben we een aantal zwarte sneakers van adidas op een rijtje gezet. De kleur past bij elke outfit en is makkelijk te matchen. Bekijk de on trend zwarte sneakers bij adidas hieronder!

OZWEEGO

Laten we beginnen met één van de meest comfortabele, namelijk de OZWEEGO. De sneaker heeft driedubbele demping, namelijk een EVA-middenzool met Adiprene en Adiprene+ demping. Hierdoor weet je in ieder geval zeker dat de sneaker zal zorgen voor comfort. Als laatste heeft het ontwerp verschillende lijnen over het model lopen wat zorgt voor een stoere look.

Zwart OZWEEGO
Zwart OZWEEGO

Spezial

Voor een soepel gevoel is het bovenwerk van deze Spezial gemaakt van nubuck en suède. Zwart is aangebracht op de basis en over deze basis liggen witte details, die zorgen voor contrast. De sneaker krijgt een vintage look door de zachte gumrubberen loopzool.

Zwart Spezial
Zwart Spezial

Gazelle

De Gazelle is een streetwear favoriet, deze keer komt het model geheel in het zwart. Van de basis tot aan de gekartelde 3-Stripes. Het bovenwerk is gemaakt van varkensnubuck. Een zwarte buitenzool maakt dit ontwerp compleet.

Zwart Gazelle
Zwart Gazelle

Superstar

De adidas Superstar is één van de meest iconische modellen van het Duitse merk en wij snappen wel waarom! Daarom mag deze zeker niet in het overzicht ontbreken. Het model is volledig zwart met een aantal witte accenten rondom de schoen. Zo is de witte kleur te zien op de heel, tong en 3-Stripes.

Zwart Superstar
Zwart Superstar

adi2000

De adi2000 is een stoere sneaker wat komt door de verschillende elementen en materialen. De combinatie van suède en leer maken de schoen authentiek. De 3-Stripes zijn omgedraaid voor een speelse look.

Zwart adi2000
Zwart adi2000

Astir

De Astir komt in een subtiele mix van materialen. Een opvallend detail zijn de oversized vetergaten, wat een chic look geeft aan de schoen. Daarnaast is de sneaker deels gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor je ook nog eens milieubewust bezig bent met deze aankoop.

Zwart Astir
Zwart Astir

Campus

Nog een zeer comfortabele sneaker is deze Campus, die als enige in de lijst een extra kleurtje heeft gekregen. Op de heel en op de 3-Stripes is een gele kleur geplaatst, de rest van het bovenwerk komt volledig in het zwart.

Zwart Campus ADV
Zwart Campus ADV

Forum Bold

Als laatste hebben we de minimalistische maar toch opvallende Forum Bold. Door zijn zwarte kleur is het een basic schoen die overal bij gedragen kan worden. Met de platformzool wordt je outfit naar een hoger niveau getild.

Zwart Forum Bold
Zwart Forum Bold

Dit waren een aantal zwarte sneakers bij adidas. Hopelijk hebben we jullie kunnen inspireren. Ben je nog niet overtuigd? Neem dan vooral zelf een kijkje tussen de adidas sneakers via de buttons hieronder! Wij wensen jullie veel shop plezier!

Volg Sneakerjagers vooral ook op instagram om op de hoogte te blijven van alle updates rondom adidas!