Skip to content
Upcoming

De beste zomer sneakers onder de €120

21 juli 2021 14:29
De beste zomer sneakers onder de €120

Het wordt warm, en we willen allemaal maar één ding… sneakers!!! Wij hebben een lijstje samengesteld met de beste zomer sneakers onder de 120 euro!

Puma Future Ryder Play On

De kleurrijke Puma Future Ryder Play On is bij een aantal retailers al in de sale en dat betekend dat je hem kan oppakken voor €60. De kleuren passen natuurlijk perfect bij de zomer en met het sportieve uiterlijk ben je helemaal ready om de tofste avonturen te beleven deze zomer. Check de knop hieronder om te bekijken waar je deze Puma Future Ryder Play On kan kopen.

Future Rider Play On

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Beste zomer sneakers

New Balance MR530 UNI

De New Balance 530 is één van de modellen van dit moment. Met het witte bovenwerk en de gouden en zwarte details heeft New Balance een perfecte balans gevonden. Daarnaast is de New Balance 530 een heerlijk comfortabele sneaker die je de hele zomer door helpt.

New Balance MR530UNI 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Shadow

De Air Force 1 Shadow heeft een onwijs goed jaar gehad en verkocht vaak gelijk uit. Ook deze nieuwe colorway met vooral roze accenten is onwijs populair. Hij is nog verkrijgbaar bij een aantal retailers dus wees er snel bij!

Nike Air Force 1 Shadow 'University Red'

CI0919-108 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

Beste zomer sneakers

adidas Forum Low

We sluiten af met echt een topper! De kleurencombinatie van deze Forum Low is perfect en is makkelijk te stylen bij bijna elk outfit. Het cream white pas goed bij de roze details en met de minimale branding kan het bijna niet fout gaan. Shop hem via de knop hieronder!

adidas Forum Low Crest

GZ7064 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders

Wil jij geen aankomende releases missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.