Skip to content
Brand

De beste Yeezy releases van 2021

1 november 2021 21:00
De beste Yeezy releases van 2021

Het jaar 2021 was een succesvol jaar voor de Yeezys. Van Foam RNNRS tot Slides, adidas en Kanye West hebben in 2021 flink hun best gedaan en er zijn een hoop bijzondere colorways uitgekomen.

Beste Yeezy releases van 2021

In 2021 zijn er een hoop spraakmakende Yeezys uitgebracht. Kanye West en adidas hebben weer bewezen dat ze zes jaar na hun eerste sneaker nog steeds een van de grootste spelers uit de sneakerwereld zijn. De twee namen kwamen in 2021 met nieuwe modellen, zoals de 450, maar gaven ook bekende silhouetten nieuwe colorways. Ook op StockX deden de Yeezys het goed en zijn dit de beste paartjes van 2021 volgens hen.

adidas Yeezy 450 Dark Slate

De 450 maakte zijn debuut in 2021 tijdens de Paris Fashion Week. Hier werd Kanye West voor het eerst gespot in de ‘Cloud White’. Het witte paartje zorgde voor veel ophef en het futuristische uiterlijk maakte het een opvallend paartje. Een paar maanden na de week in Parijs, werd de Yeezy 450 ‘Dark Slate‘ uitgebracht. De sneaker deelde hetzelfde silhouet en had een all-black colorway.

adidsa Yeezy 450 Dark Slate Stock
Foto van StockX

De upper van de sneaker bestaat uit Primeknit en heeft een sock-like kraag. De zool is met zijn golvende uiterlijk het opvallendste onderdeel en geeft het paar een ietwat futuristische look. Love it or hate it, maar een bijzonder paartje is de 450 zeker.

Yeezy 700 Wash Orange

Ook de 700 maakte zijn comeback in 2021. Het model heeft in de afgelopen jaren al een hoop verschillende colorways gekregen en de ‘Wash Orange‘ was hier zeker een goede aanvulling op. De colorway werd op 16 oktober 2021 gereleased en had een opvallende oranje middenzool.

adidas Yeezy Boost 700 Wash Orange
Foto van StockX

De sneaker combineert verschillende kleuren en materialen op het bovenwerk. De kleuren die op dit paartje te zien zijn, hebben we al eerder zien verschijnen op de voorgaande colorways van de 700. Zo haalt het bovenwerk inspiratie uit de bekende ‘Wave Runner’ colorway uit 2017. De fel oranje middenzool geeft het model een nieuwe look en maakt het zeker een opmerkelijk paartje.

Foam RNNR MX Cream Clay

De Foam RNNR is misschien wel een van de meest bijzondere sneaker uit dit rijtje. Het veterloze model heeft een opmerkelijke design en heeft sinds zijn release veel losgemaakt in de sneakerwereld. Het paartje is gemaakt van algae, wat het een erg duurzame schoen maakt. Dit in combinatie met zijn moderne look maakt het een van de beste Yeezy uit 2021.

Afgelopen jaar heeft de Foam RNNR meerdere colorways gekregen, maar de ‘Cream Clay‘ blijft toch wel een van de meest bijzondere. De Yeezy combineert de kleuren cream en bruin en heeft een soort ‘swirl effect’ over het gehele silhouet.

adidas Yeezy Foam Runner Cream
Foto van StockX

Yeezy 700 V2 Cream

De geüpdate V2 versie van de Yeezy 700 voegt een aantal extra elementen aan zijn model toe. In vergelijking met zij voorganger, heeft de V2 een aantal mesh details en reflecterende elementen aan zijn model toegevoegd. De eerste colorway van de Yeezy V2, de ‘Static’, is sinds zijn release in 2018 een geliefd paar. Zo ligt de resell prijs van de ‘Static’ zo’n 223% boven zijn retail prijs.

adidas Yeezy 700 V2 Cream
Foto van StockX

De ‘Cream’ doet denken aan de eerste colorway van de V2 en is een goed alternatief voor degene die de ‘Static’ hebben misgelopen. De beige en grijs tinten op de ‘Cream‘ geven de sneaker een strakke look. De combinatie van de mesh upper en leren overlays maken het een erg stijlvol paartje.

adidas Yeezy Slide Pure

De Yeezy Slides zijn met hun minimalistische designs en aardetinten een goede aanvulling in iedere kledingkast. De slippers kennen sinds hun release in december 2019 een hoop varianties. De ‘Pure‘ kwam in september 2021 uit en heeft een sleek silhouet. De Slide bestaat compleet uit EVA foam wat het erg comfortabel maakt. De grove buitenzool geeft het paartje een stoere look.

adidas Yeezy Slide Pure
Foto van StockX

350 V2 Mono Clay

De 350 V2 is misschien wel een van het meest bekende silhouet dat Yeezy kent. De eerste 350 V2 werd in september 2016 gereleased. Sinds zijn eerste release heeft het model een hoop verschillende colorways gekend waaronder de ‘Core Black Red’, ‘Glow’ en de ‘Sesame’. In juli 2021 kwamen Kanye en adidas met de ‘Mono Clay‘ colorway.

Dit paartje heeft een upper van monofilament mesh, wat het een erg bijzonder design geeft. De vibrante oranje kleur geeft het paartje een opvallende look en maakt het een van de beste Yeezys uit 2021.

adidas Yeezy Boost 350 V2 Mono Clay
Foto van StockX

Yeezys bij StockX

Naast de releases van 2021 zijn ook de voorgaande Yeezy modellen verkrijgbaar bij StockX. Van de Slides tot aan de 700 Boost, bij StockX vind je jouw favoriete Yeezy. Daarnaast worden alle sneakers bij StockX gecheckt op hun authenticiteit. Welke Yeezys we in 2022 kunnen verwachten, moeten we nog even afwachten.