Skip to content
Staff Picks

De beste witte sneakers voor de lente op StockX

4 mei 2022 16:00
De beste witte sneakers voor de lente op StockX

De lente is aangebroken en volgens de weersvoorspellingen krijgen we de komende periode veel zon en weinig regen. Dit betekent dat het tijd is om jouw witste sneakers weer uit de kast te trekken. Ben jij nog op zoek naar een nieuw wit paartje waar jij de zomer mee tegemoet kan? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij StockX zijn er een hoop verschillende witte sneakers verkrijgbaar. Bekijk onze favorieten hier.

StockX is een online marktplaats gespecialiseerd in sneakers, streetwear, tassen, elektronica, trading cards en collectibles. Via dit platform kan jij jouw deadstock items aanbieden, maar ook kopen. Het team van StockX is erg gespecialiseerd in al deze items en checken dan ook of de producten 100% authentiek zijn.

Nike Air Force 1 Craft ‘White Snake’ | CU4865-100

Met de Nike Air Force 1 sla je de plank nooit mis. De Nike Air Force 1 Craft ‘White Snake’ is dan ook een goede optie voor de lente en zomer. Het bovenwerk van het paartje is gemaakt van leer. Op de tong en op de Swoosh zit een slangenprint, ook in het wit. Hiermee heeft Nike de AF-1 wat speelser gemaakt, ondanks de all-white colorway.

Lowest ask*: €135,00.

StockX witte sneakers

New Balance 550 ‘White Grey’ | BB550PB1

De New Balance 550 werd door Highsnobiety als de ‘It’ schoen voor 2022 omgedoopt. De sneaker is goed voor alledaags gebruik en komt ook in een witte colorway. Het bovenwerk van het paar is gemaakt van leer, met mesh rondom de kraag. Op de tong zitten grijzen details. De grijze kleur komt terug op de buitenzool.

Lowest ask: €160,00.

New Balance 550 'White Grey'

adidas Stan Smith ‘White Green’ | M20324

Een andere witte sneaker die StockX klaar heeft liggen voor de lente is de adidas Stan Smith ‘White Green’. Het iconische silhouet is gemaakt van leer en heeft een minimalistisch design. De sneaker is compleet in het wit, behalve de heeltab en het logo op de tong. De drie adidas strepen aan de zijkant zijn erin geperforeerd.

Lowest ask: €60,00.

StockX witte sneakers

Common Projects Original Achilles ‘White’ | 1528 41 0506

De Common Projects Original Achilles ‘White’ heeft een klassiek design. De sneaker is geproduceerd in de luxury fabrieken in Italië en samengesteld met het beste leer. Het bovenwerk is helemaal in het wit, net als de veters en de zool. Op de hiel staan de nummers ‘1528 41 0506’ in het goud. Verder is de schoen helemaal clean.

Lowest ask: €257,00.

Common Projects Original Achilles 'White'

Alexander McQueen Oversized ‘Ivory Black’ | 553680WHGP59061

Eén van de witte sneakers die nu bij StockX verkrijgbaar zijn is de Alexander McQueen Oversized ‘Ivory Black’. De sneaker is erg herkenbaar aan de extra grote zool. Het bovenwerk van dit model is gemaakt van kalfsleer, wat voor een gladde uitstraling zorgt. Op de heeltab zit een zwarte kleur. Het Alexander McQueen logo verschijnt in het goud op de tong en op de heeltab.

Lowest ask: €350,00.

StockX witte sneakers

Nike Air Force 1 Low ’07 ‘Triple White’ | CW2288-111

De Nike Air Force 1 Low ’07 ‘Triple White’ is een zomer essential. Het paar is vaak uitverkocht, maar altijd op voorraad bij StockX. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van leer en is volledig in het wit. Ook de voering en de stiksels zijn in het wit. Aan de veters zit een zilveren lace-lock met AF-1 branding.

Lowest ask: €79,00.

Nike Air Force 1 Low '07 'Triple White'

Air Jordan 1 Retro Low OG ‘Neutral Grey’ | CZ0790-100

De Air Jordan 1 Retro Low OG ‘Neutral Grey’ is ideaal voor de lente en de zomer. Het bovenwerk is gemaakt van leer en het silhouet heeft een lage kraag. De sneaker is voornamelijk in het wit, maar de heeltab en de Swoosh zijn in het lichtgrijs. Deze lichtgrijze kleur komt ook terug op de buitenzool. Door het kleurenschema past de schoen bij al jouw outfits.

Lowest ask: €220,00.

Air Jordan 1 Retro Low OG 'Neutral Grey'

Louis Vuitton Trainer ‘White Signature’ | 1A8WB9

Bij StockX kun je witte sneakers van een hoop verschillende merken kopen, waaronder Louis Vuitton. Deze Louis Vuitton Trainer ‘White Signature’ heeft een bovenwerk gemaakt van leer. Om meer dimensie te creëeren is er gebruik gemaakt van diverse soorten leer. Op de hiel en op de voorvoet zitten grijze accenten. De buitenzool is semi-transparant.

Lowest ask: €1123,00.

StockX witte sneakers

Golden Goose Yeah ‘White Gum’ | GMF00130F00219710100

We sluiten het overzicht met de witte sneakers voor de lente bij StockX af met de Golden Goose Yeah ‘White Gum’. De sneaker heeft een ruige uitstraling en lijkt op een skateschoen. Het bovenwerk is gemaakt met premium leer. Aan de zijpanelen zien we het logo van Golden Goose. De buitenzool is gemaakt van gum rubber in het bruin.

Lowest ask: €314,00.

Golden Goose Yeah 'White Gum'

* De lowest ask is een prijs die op het moment van schrijven het laagst is voor de desbetreffende sneaker. De prijs kan per uur verschillen, maar ook per maat. Sommige maten zijn gewilder dan de andere, waardoor deze maten dan ook duurder zullen zijn.