Skip to content
Staff Picks

De beste witte sneakers shop je bij Nike

29 juli 2022 20:09
De beste witte sneakers shop je bij Nike

Een paar witte sneakers is een must voor iedere schoenenkast. Of je nu gaat voor een classic Air Force 1 model, of een modern silhouet als de Air VaporMax, bij Nike shop je nu de beste witte sneakers voor het zomerseizoen. Check hier onze top picks.

Nike Air Max 95 Essential

Nike Air Max 95 Essential
Nike Air Max 95 Essential

De eerste witte sneaker uit onze top picks, is de Nike Air Max 95 Essential. De Air Max 95 werd, zoals de naam doet vermoeden, in 1995 voor het eerst gereleased. Het model heeft meerdere air units in de middenzool. Dit in combinatie met de dynamische overlays maakt het een opvallend en modern-uitziende sneaker.

Dunk Low Retro ‘Reverse Panda’

Nike Dunk Low Retro
Nike Dunk Low Retro

Een andere opvallende sneaker uit de Nike collectie, is de Dunk Low Retro ‘Reverse Panda’. Het is niet vaak dat een Dunk model na zijn release nog lang verkrijgbaar is, dus pak zeker je kans bij het scoren van dit paartje. De sneaker kleurt wit en heeft een leren upper. Op het middenpaneel is de Swoosh gezet. Deze kleurt, evenals de details op de tong en hiel, zwart.

Air Force 1 ’07 ‘Triple White’

Nike Air Force 1 '07
Nike Air Force 1 '07

Een sneaker die zeker niet mag ontbreken in de top picks witte sneakers, is de Nike Air Force 1 ’07 ‘Triple White’. De Air Force 1 Low is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte classic en met name de ‘Triple White’ is een all-time-favorite. De sneaker kleurt all-white en heeft een leren upper. Op het middenpaneel is de Swoosh gezet.

Nike Air Max Plus

Nike Air Max Plus
Nike Air Max Plus

De Nike Air Max Plus heeft een ietwat futuristische look. De sneaker heeft een mesh upper, deze kleurt wit. Over het gehele design zijn futuristische overlays geplaatst en op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Deze kleurt wit met zilver. De middenzool heeft meerdere air units gekregen. Deze zorgen voor de beste demping.

Blazer Mid ’77 Jumbo

Nike Blazer Mid '77 Jumbo
Nike Blazer Mid '77 Jumbo

De Nike Blazer Mid ’77 Jumbo haalt zijn inspiratie uit het classic Blazer Mid model en voegt een grote Swoosh toe aan het design. De upper kleurt wit en combineert de materialen leer, suède en mesh. De kraag heeft een elastische band die het een comfortabele sneaker maakt. Groene details zijn te zien over het gehele model.

Air Jordan 1 Low G

Air Jordan 1 Low G
Air Jordan 1 Low G

De Air Jordan 1 Low G is speciaal ontworpen voor de sport golfen en heeft een grove buitenzool gekregen. Dit zorgt voor grip op de golfbaan. De sneaker kleurt all-white en heeft een leren upper. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Ook deze kleurt wit. Het Wing logo verschijnt op de hiel.

Nike Air Max 90 LTR

Nike Air Max 90 LTR
Nike Air Max 90 LTR

Een andere pick uit de witte sneakers bij Nike, is de Air Max 90 LTR. Ook dit paartje kleurt all-white en heeft een leren upper. Op de hiel is het Nike Air embleem geplaatst. Ook deze kleurt wit. De Air Unit in de middenzool zorgt voor demping en maakt het een comfortabele sneaker.

Air Force 1 Mid ’07

Nike Air Force 1 Mid '07
Nike Air Force 1 Mid '07

Ook de Mid variant van de Nike Air Force 1 ’07 mag niet ontbreken in de top picks witte sneakers. Het paartje kleurt all-white en heeft een leren bovenwerk. Bij de hiel is een strap geplaatst. Hierop is een mini Swoosh gezet. De neus heeft perforatiegaatjes gekregen. .

Nike Air VaporMax Plus

Nike Air VaporMax Plus
Nike Air VaporMax Plus
Nike Air VaporMax Plus

De Nike Air VaporMax Plus heeft een bijzondere look. Het paartje kleurt wit en heeft dynamische overlays over het gehele design. De buitenzool is translucent en wordt ondersteund door de VaporMax Air technologie. Op het veterpand zijn reflecterende elementen geplaatst. Deze lichten op in het donker.

Blazer Mid ’77 Vintage

Nike Blazer Mid '77 Vintage
Nike Blazer Mid '77 Vintage

We sluiten onze picks witte Nike sneakers af met de Blazer Mid ’77 Vintage. Dit paartje heeft een retro uitstraling en werd ontworpen voor de sport basketbal. De upper van het paartje is van leer. Op het middenpaneel is een zwarte Swoosh geplaatst. Op de neus zijn grijze, suède overlays geplaatst.

Dit zijn onze favoriete witte Nike sneakers. Mocht jouw paartje er nog niet tussen zitten, neem dan een kijkje op de Nike site. Vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram en blijf up-to-date over de laatste sneaker releases.