Skip to content
Staff Picks

De beste winterjassen picks bij Freshcotton

14 oktober 2021 09:30
De beste winterjassen picks bij Freshcotton

De zomerjassen mogen weer de kast in en de truien en sjaals komen langzaam weer tevoorschijn. Met de koudere dagen om de hoek is een goede winterjas een must en deze kun je scoren bij Freshcotton.

Collectie Freshcotton

Online webshop Freshcotton heeft een breed assortiment aan kleding, sneakers en jassen. De collectie is voor mannen en heeft een groot aanbod aan streetwear merken. Zo kun je bij Freshcotton merken als HUF, Stüssy, By Parra en OBEY shoppen. Daarnaast verkoopt het merk sneakers van onder andere adidas, Nike en Vans.

Naast de webshop, heeft Freshcotton ook een winkel in Amsterdam zitten.

Freshcotton jas
Freshcotton

Ook staat bij Freshcotton de wintercollectie online en hier zitten een paar parels tussen. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal winterjas picks voor je uitgekozen. Met deze jassen zit je komende maanden gegarandeerd goed.

Obey Charlie Jacket

Onze eerste pick, is de zwarte ‘Charlie Jacket’ van OBEY. Dit minimalistische jack is perfect bij iedere outfit en heeft op de borst het merk gestikt. De jas is dik opgebouwd en heeft twee zakken aan de voorkant.

OBEY Charlie Jacket Freshcotton
OBEY Charlie Jacket Freshcotton

Patagonia M’s Lone Mountain Parka

Deze Parka van Patagonia in de kleur ‘Nortern Green’ is een erg geschikte winterjas. De middellange jas is van top tot teen dik gevoerd en heeft een capuchon. Op de linkerborst is het Patagonia logo gestikt en de jas heeft twee zakken aan de voorzijde. Ook aan de binnenkant zit een ritsbare zak.

Patagonia M's Lone Mountain Parka Northern Green
Patagonia M's Lone Mountain Parka Northern Green

Daily Paper Epuffa Orange Clay

Ook het merk Daily Paper is verkrijgbaar bij Footshop. Dit puffer jacket is een echte eyecatcher en heeft een opvallende oranje ‘Clay’ kleur. De jas is dik opgebouwd en gemaakt van nylon, dit maakt het kledingstuk geschikt voor de regenachtige dagen. Daarnaast heeft het jack een capuchon en is het merk op de borst gestikt en aan de binnenkant langs de rits te zien.

Daily Paper Epuffa Orange Clay
Daily Paper Epuffa Orange Clay

Dickies Reworked Chore jas

Dit jack bestaat uit katoen en heeft corduroy accenten. De zakken en kraag zijn van ‘Pine’ groen corduroy. De jas heeft een regular fit en twee zakken op de borst en op de heupen. Op de linkerborst zit het Dickies embleem waarop het hoefijzer te zien is.

Dickies Reworked Chore Coat Ponderosa Pine
Dickies Reworked Chore Coat Ponderosa Pine

Carhartt WIP High Plains jack

Dit ware Carhartt WIP jack bestaat uit Nylon en heeft een jacquard print over het gehele design. Het jasje heeft een zachte voering en deelt de kleuren bruin en donkerblauw. Het jack heeft een ritssluiting en twee zakken. Ook is het Carhartt embleem op de linkerzijde gestikt.

Carhartt WIP High Plains Liner High Plains Jacquard Cypress
Carhartt WIP High Plains Liner High Plains Jacquard Cypress

adidas Puf Jas

De volgende pick uit ons rijtje, is de adidas ‘Hooded Puf’ winterjas. Deze jas heeft zoals de naam al zegt een capuchon en is dik opgevoerd. Het lightweight jack heeft het adidas Trefoil logo op de linkerborst en heeft trekkoortjes in de capuchon. Op de jas zijn twee zakken gezet.

adidas Pad Hooded Puf Black
adidas Pad Hooded Puf Black

Carhartt WIP OG Arctic Coat

Dit tweede Carhartt jack is een goede toevoeging aan de lijst. De jas deelt de kleuren zwart en navy blauw. Het patchwork aan de voorzijde van de jas geeft het een stoere look. De coat is gemaakt van katoen en heeft een Carhartt WIP patch op de linkerborst.

Carhartt WIP OG Arctic Coat
Carhartt WIP OG Arctic Coat

Levi’s Trucker jas

Deze klassieker mag niet ontbreken in onze favoriete picks. Het Levi’s Sherpa Trucker jack heeft een warme binnenvoering met sherpa en heeft een corduroy look gekregen. Op de linkerzak is het Levi’s embleem gestikt en de jas is dicht te knopen.

Levis Type 3 Sherpa Trucker Chino
Levis Type 3 Sherpa Trucker Chino

Nike Hooded Windrunner

Als laatste in het rijtje hebben we de Nike Hooded Windrunner in de kleur zwart. Dit lightweight jack is dik opgebouwd en heeft een capuchon. Dit maakt de jas ideaal voor sportieve buitenactiviteiten. Het Nike logo is op de linkerborst gedrukt.

Nike Windrunner Zwart
Nike Windrunner Zwart

Dit zijn een aantal van onze favoriete winterjassen bij Freshcotton. Mocht jouw nieuwe winterjas er nog niet tussen zitten, neem dan een kijkje in de webshop.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen, neem dan een kijkje bij onze blogs en download de Sneakerjagers app. Op deze manier blijf je op de hoogte van de laatste updates en collecties.