Skip to content
Staff Picks

De beste vaderdag cadeau’s bij Foot Locker

8 juni 2022 21:30
De beste vaderdag cadeau’s bij Foot Locker

Zondag 19 juni zetten we alle vaders en vaderfiguren weer even in het zonnetje. Bij Foot Locker shop je nu de beste cadeau’s voor Vaderdag. Om je een handje te helpen hebben wij alvast een lijstje opgesteld met onze favoriete Vaderdag cadeau ideeën.

Nike Air Max 97 Essential White

Nike Air Max 97 Essential
Nike Air Max 97 Essential

We beginnen het lijstje met een Nike Air Max 97. Het model viert dit jaar het 25-jarig jubileum en is nog steeds razend populair. Het bovenwerk bestaat uit een mix van mesh en een synthetisch materiaal. Hierdoor is de sneaker erg ademend, wat belangrijk is met de aankomende zomerse temperaturen. De combinatie van een crème en off-white kleur geeft dit paartje een strakke retro look.

adidas x Pharrel Williams Basics Hoodie Olive

adidas x Pharrel Williams Basic Hoodie olive

De olijfgroene adidas x Pharrel Williams Basics Hoodie is gemaakt van 100% French Terry katoen. Hierdoor is de trui stevig, zacht en comfortabel. Verder is nog in het klein ‘Human Race’ gestikt op de linkerborst. Door de korting kost deze trui nu €49,-, wat een spot prijs is voor een heavyweight hoodie van 100% French Terry katoen.

Vans Old Skool

Vans Old Skool sneaker
Vans Old Skool sneaker

Met de Vans Old Skool zit je altijd goed. De klassieke skateschoen heeft een bovenwerk waarop verschillende materialen worden gecombineerd. Zo zijn de underlays van een zwart canvas. De neus, veteroogjes en hak worden versterkt met zwart suède. Als finishing touch is de witte ‘Jazz streep’ van leer. De subtiele combinatie van zwart met witte details zorgen dat deze sneakers onder elke outfit passen.

Crocs Clog Wu Tang Clan

Wu Tang croc
Wu Tang croc

De Wu Tang Clan Crocs Clogs zijn het perfecte Vaderdag cadeau voor de Hip Hop head. De clogs kleuren voornamelijk zwart met contrasterende gele details. Zo zit op de neus een charm met het iconische Wu-Tang logo. Op het punt waar de heel strap vast zit aan de clog vind je ook nog een gele ‘W’ button. Achterop de heel strap staat ook nog ‘WU-TANG’ uitgespeld.

Nike Repeat Sweatpants

Nike Repeat Sweatpants

Deze olijfkleurige Nike Repeat Sweatpants zijn extreem comfortabel. De twee buitenzijdes van de broek bevatten beiden een pocket. Langs de zijkant loopt een streep met Nike branding erop. De sweats zijn nu verkrijgbaar voor minder dan 50% van de originele prijs.

Nike Tuned 1 Terrascape

Nike Tuned 1 Terrascape
Nike Tuned 1 Terrascape

De Nike Tuned 1 Terrascape ziet er uit als een schoen uit de toekomst. De Tuned Air unit zorgt voor stabiliteit en demping bij elke stap. 20% van de schoen bestaat uit gerecycled materiaal. De gespikkelde outsole is gemaakt van Nike Grind, wat bestaat uit gerecycled afval.

Nike Air Max 90 Terrascape

Nike air max 90 terrascape
Nike air max 90 terrascape

De Nike Air Max 90 Terrascape is een futuristische versie van de AM90. Het zwarte bovenwerk is gemaakt van een stevig ripstop materiaal wat zorgt voor een licht en luchtig gevoel. De Crater foam midsole biedt comfort, stabiliteit en geeft het de sneaker een unieke look.

Nike Air Max 95 Essential

Nike Air Max 95 Essential
Nike Air Max 95 Essential

Als laatste op het lijstje hebben we de Nike Air Max 95 Essential. Deze versie van het klassieke model kleurt volledig zwart. Op het bovenwerk worden verschillende materialen gecombineerd. De underlays zijn van mesh en de overlayers zijn van leer. De midsole met de Air Bubble zorgt voor comfort tijdens het lopen.

Dit waren onze favoriete Vaderdag cadeau ideeën. Kijk je toch liever zelf voor een cadeautje bij Foot Locker? Klik dan op de knop hieronder.