Skip to content
Staff Picks

Sustainable items bij Footshop die niet mogen ontbreken in jouw garderobe

26 augustus 2022 18:19
Sustainable items bij Footshop die niet mogen ontbreken in jouw garderobe

Duurzaamheid beschermt onze natuurlijke omgeving, maar ook de ecologische en menselijke gezondheid. De aarde kan het niet meer alleen en daarom wordt het steeds belangrijker om de planeet een handje te helpen. Er zijn gelukkig steeds meer merken die zich hard maken om sustainable te zijn. Als consument is een eerste stap gemakkelijk gezet, zo kun je bijvoorbeeld duurzame producten aanschaffen die deze merken aanbieden. Footshop heeft een ruim aanbod van deze producten.

Om jullie een stap in de goede richting te laten zetten hebben wij een overzicht gemaakt van de beste sustainable items bij Footshop!

Sustainable Footshop

REEBOK STUDIO RECYCLED OVERSIZE HOODIE

Met deze Reebok hoodie speciaal voor dames, geniet je overal van optimaal comfort. Dit komt vooral door de oversized pasvorm. De hoodie is gemaakt van Better Cotton, gerecycled polyester en katoen.

Reebok Studio Recycled Oversize Hoodie
Reebok Studio Recycled Oversize Hoodie

FTSHP LOGO CREWNECK UNISEX

De FTSHOP Crewneck mag in geen enkele garderobe ontbreken. De trui zal bijna iedereen passen en is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen zoals biologisch katoen. Het minimalistische logo op de borst maakt dit ontwerp compleet.

FTSHP Logo Crewneck UNISEX
FTSHP Logo Crewneck UNISEX

ADIDAS ESSENTIAL CREW

Deze adidas trui is een zachte, behaaglijke crewneck met een minimalistische stijl. Hiermee weet je zeker dat je de kou tegemoet kunt komen. Een klein Trefoil-logo geeft de trui een echte adidas look.

adidas Essential Crew
adidas Essential Crew

ADIDAS SHORTS

De buitenkant van deze adidas shorts is voor 100% gemaakt van gerecycled polyester. Waardoor de broek lekker luchtig zit en ben je met deze aankoop extra milieubewust. De lichte kleur van het broekje matcht met iedere outfit.

adidas Shorts
adidas Shorts

REEBOK CLASSICS NATURAL DYE WAFFLE SHORTS

Deze Reebok shorts zijn net zo luchtig als de vorige shorts maar het verschil met de vorige is dat deze ook nog eens erg zacht is. De ribstof geeft een stijlvolle look aan de broek.

Reebok Classics Natural Dye Waffle Shorts
Reebok Classics Natural Dye Waffle Shorts

REEBOK CLUB C 85 VEGAN

De Reebok Club C 85 heeft een minimalistische ontwerp. Wat geïnspireerd is op de conventionele stijl van tennissers. Het paartje geeft hierdoor een vintage look aan je outfit. Het meest bijzondere aan deze schoen is dat de sneaker volledig vegan is.

Reebok Club C 85 Vegan
Reebok Club C 85 Vegan

ADIDAS X PARLEY ZX 8000

De adidas x PARLEY ZX 8000 is in samenwerking met Parley Ocean Plastic gemaakt en is daarom ook gemaakt van Parley Ocean Plastic: geüpcycled plastic afval dat voordat het de oceanen kan vervuilen onderschept wordt bij afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kuststroken. Met deze sneaker kun je moeder natuur eren met elke stap die je zet.

adidas x Parley ZX 8000
adidas x Parley ZX 8000

ADIDAS ADICOLOR ARCHIVE BASEBALL CAP

Om iedere look af te maken komt een pet altijd wel van pas, zo ook deze van adidas! Waarvan de voering voor 100% gemaakt is van gerecycled polyester.

adidas Adicolor Archive Baseball Cap
adidas Adicolor Archive Baseball Cap

Dit waren de beste sustainable items bij Footshop, met de aankoop van één van deze items heb jij de eerste stap in de goede richting gezet! Met jouw hulp zorgen we samen voor onze planeet! Op onze nieuwspagina vind je meer nieuws over sustainability. Bekijk via de button hieronder alle sustainable producten bij Footshop!