Skip to content
Where to Cop

De beste slides voor tropische dagen

6 augustus 2020 14:28
De beste slides voor tropische dagen

Het is eindelijk echt zomers weer in Nederland, en daarbij horen natuurlijk een paar nieuwe slides. Wij zouden Sneakerjagers niet zijn als we dit niet voor jou op een rijtje zouden zetten. Hieronder vind je de leukste slides voor deze zomer! Voor meer slides en sneakers kan je een kijkje nemen in de releasekalender en ons volgen op social media. Zo ben en blijf je altijd op de hoogte!

1. Nike Air Max 90 Slide

De Nike Air Max 90 slipper is een eerbetoon aan de legendarische schoen die 30 jaar geleden de sneakerwereld opschudde. 

Shop hier >>>>>

2. adidas Adilette

Zinderende zomerstijl. Deze Adilette badslippers zijn gebaseerd op een 70s-design dat werd ontworpen om sporters in de kleedkamer tevreden te houden. 

Shop hier >>>>>

3. Nike Benassi JDI

De lichte, comfortabele Nike Benassi JDI slipper heeft een klassiek design. Het opvallende logo zorgt voor een strakke, sportieve look.

Shop hier >>>>>

4. adidas Adilette Premium

Deze Adilette Premium slippers volgen dat op met opvallende kleuren als eerbetoon aan de adidas ZX 8000. Trek ze aan en doe hetzelfde.

Shop hier >>>>>

5. Nike Benassi JDI

De Nike Benassi JDI slipper heeft een zacht gevoerd bovenwerk met een patroon op de bovenkant en een groot Nike logo voor een sportieve look. 

Shop hier >>>>>

6. Nike Kawa SE

De Nike Kawa SE is gemaakt van gerecycled Crater foam en heeft een opvallende, geschilderde Swoosh. Het is de ideale slipper voor onder de douche en op de promenade.

Shop hier >>>>>

7. adidas Adilette Lite

Overal en altijd een vakantiegevoel. Deze Adilette Lite badslippers geven je voeten de vrijheid. Een superzacht voetbed dempt bij elke stap. 

Shop hier >>>>>

8. Nike Offcourt

Het superzachte foam is gemaakt met Revive Foam om je te helpen ontspannen en nieuwe energie te geven. De Nike Offcourt slipper is daardoor ongelooflijk comfortabel.

Shop hier >>>>>

9. Puma Popcat 20

A timeless slide! De Puma Popcat 20 wordt geleverd met een gewatteerde strap, een geïnjecteerde EVA-buitenzool, een glanzende afwerking met patenteffect en iconisch PUMA-logo op de bovenkant.

Shop hier >>>>>

10. adidas Adilette Ankle Wrap

Het comfort van de adidas Adilette plus de stijl van een sandaal met bandje rond de enkel? Je droomt echt niet. Trek je jurk of short aan en loop de hele dag comfortabel dankzij de loopzool van kurk.

Shop hier >>>>>

11. Jordan Hydro 8 Retro

De Jordan Hydro 8 Retro heeft een dempend voetbed en een verstelbare band voor een casual feel, veelzijdigheid en comfort.

Shop hier >>>>>

12. Puma Popcat Patent

De Popcat-patent-sandalen zijn geïnspireerd op luxe haute couture, met een premium patent-bovenwerk met opvallende branding en uitvoering.

Shop hier >>>>>

13. adidas Adilette Bold

Til je stijl naar een hoger niveau. Deze adidas Adilette Bold badslippers behouden al het goede van het historische silhouet uit 1972 en maken ‘m nog iets beter.

Shop hier >>>>>

14. Nike Kawa SE Picnic

De Nike Kawa SE Picnic slipper is altijd makkelijk aan te trekken. Ze zijn zacht en comfortabel onder je voeten, zodat je ze nooit meer uit wilt trekken.

Shop hier >>>>>