Skip to content
Brand

De beste picks uit de Nike Winter Wear collectie

14 oktober 2021 16:00
De beste picks uit de Nike Winter Wear collectie

De nieuwe wintercollectie van Nike staat online. In deze Winter Wear collectie vind je alle items voor de aankomende koudere dagen. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal picks voor je geselecteerd.

Nike Winter Wear

Met de winterdagen om de hoek, komt de nieuwe Winter Wear collectie van Nike erg gelegen. In deze wintercollectie vind je de warmste winterjassen en truien. We hebben alvast een kijkje genomen en een aantal favorieten voor je geselecteerd. Op deze manier kun je zo voorereid de kou trotseren.

Nike Therma-FIT Repel jack

Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel €109,99
Nike Therma-FIT Repel

Dit Therma-FIT hardloopjack is geschikt voor de meest regenachtige dagen. Het jack is gemaakt van waterafstotend materiaal en heeft een isolerende technologie. Daarnaast is het item gemaakt van gerecycelde materialen en refelecteert het Nike logo op de borst in het donker.

Verlours dames top

Dit Nike Air Verlours top is met zijn zachte stof ideaal voor de winterdagen. Het top heeft een rits bij de kraag en een Nike Air logo print rondom het hele design. Op de borst is in het wit het Nike logo te zien. Het top komt in de kleuren brons en zwart. Daarnaast is het vest te combineren met een bijpassende broek.

Nike Air Verlours top dames
Velours dames top Bronze Eclipse €59,99
Nike Air Verlours top dames

Nike Sportswear Essentials joggingbroek

Nike Sportswear Essentials Joggingbroek dames
Nike Sportswear Essentials Joggingbroek dames €59,99
Nike Sportswear Essentials Joggingbroek dames
Nike Sportswear Essentials Joggingbroek dames
In combinatie met de sneaker Nike Lahar Low

Deze Essentials joggingbroek is met zijn zachte kleur en stof een goede toevoeging in jouw kledingkast. De broek kleurt lichtroze en heeft een oversized fit. De stof heeft is wat ruwer van textuur, wat het een speelse look geeft. De joggingbroek is goed te stylen met een bijpassende Nike Col shirt en de Nike Lahar Low in de kleur ‘Hemp’.

Nike Air Force 1 ’07

Nike Air Force 1 '07
Air Force 1 ’07 €109,99
Nike Air Force 1 '07

Deze klassieke sneaker blijft een must voor iedere schoenliefhebber. Het leren paartje heeft een zwart met witte colorway en heeft perforatiegaatjes op de neus. Op de hiel is het Nike logo te zien en de kleur op het middenpaneel kleurt wit.

Therma-Fit Repel dames jack

Het Therma-Fit Repel jack is er ook voor de dames. Dit jack is met zijn isolerende technologie en weerbestendig materiaal erg geschikt voor de koudere maanden. De jas heeft het swoosh logo op de rug gestikt en op de linkerborst is het Nike logo te zien.

Nike Therma Fit Repel jas
Nike Therma Fit Repel jas
Nike Sportswear Therma Fit Repel jas €99,99
Nike Therma Fit Repel jas

Printed Sportswear fleece top

Nike Sportswear Fleece top
Nike Sportswear Fleece top €79,99
Nike Sportswear Fleece top

Deze opvallende fleece trui heeft naast zijn felrode kleur ook een bijzondere print op de borst. Hierop is een stil leven achtige print te zien met de bekende Air Force 1’s. Om de sneakers heen vliegen twee duiven en wordt de schoen omgeven door bloemen. Aan de linker bovenkant is het Nike logo gestikt.

Nike Air Force 1 Fontanka

Nike Air Force 1 Fontanka
Nike Air Force 1 Fontanka €119,99
Nike Air Force 1 Fontanka
Nike Air Force 1 Fontanka

Om nog een beetje in de Air Force 1 feer te blijven, is hier de AF1 Fontanka. Deze dames sneaker heeft een opvallend uiterlijk en haalt zijn inspiratie uit de kunst van Rusland (post-Sovjet-Unie). Het paartje brengt met zijn stoere uiterlijk eerbetoon aan de rebelse underground uitgaansleven in stad Sint-Petersburg. Het model heeft een beige colorway en heeft rode details rondom de sneaker. Ook heeft het swoosh teken een stoere look.

Jordan Jumpman fleece broek

Jordan Jumpman fleece broek
Jordan Jumpman Fleece broek €69,99
Jordan Jumpman fleece broek

Deze beige fleece joggingbroek van Jordan heeft een opvallend detail op het linkerbeen. De broek heeft een beige kleur en het Jumpman logo op de heup. Hieronder is een grote print met het Nike logo te zien. De broek heeft twee zakken aan de boorzijde en eentje op de achterkant. Ook is op de achterkant een Nike patch in het klein te zien.

Air Max 90 Surplus

Nike Air Max 90 Surplus
Nike Air Max 90 Surplus €149,99
Nike Air Max 90 Surplus

Het klassieke Air Max 90 model heeft in de nieuwe wintercollectie een grijze colorway gekregen. Op de neus is een rood detail te zien. De sneaker combineert verschillende grijstinten en materialen. De upper is van mesh en de mudguard is van grof suède.

Jordan beanie

Onze laatste pick uit de Winter Wear collectie van Nike, is de Jordan beanie. Deze muts met beige colorway doet ons een beetje denken aan de Billie Eilish x Air Jordan 15 en past met zijn minimalistische design bij iedere outfit. Ook is de beanie in een ‘Mulberry’ kleur te verkrijgen.

Jordan Cuffed Beanie
Jordan Cuffed Beanie €27,99

In de wintercollectie van Nike zijn nog een hoop andere toffe items te vinden. Check snel de Winter Wear collectie en kies je eigen favoriete picks. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Twitter en Facebook en wees altijd op de hoogte wanneer er een nieuwe collectie is. Download ook de Sneakerjagers app en mis geen enkele update.