Skip to content
Staff Picks

De beste Nike Air Force 1 sneakers bij Foot Locker

10 december 2021 09:00
De beste Nike Air Force 1 sneakers bij Foot Locker

Bij Foot Locker shop je jouw favoriete sneakers, kleding items en accessoires. Merken als Nike, adidas, PUMA en vele meer zijn verkrijgbaar bij de sneakerstore. Ook kun je hier de classic Air Force 1 halen en heeft het model een hoop verschillende colorways. Bekijk hier onze favoriete Nike Air Force 1 sneakers bij Foot Locker.

Nike Air Force 1 Pixel

Nike Air Force 1 Pixel
Nike Air Force 1 Pixel

De ‘Pixel’ voegt een aantal elementen toe aan het klassieke silhouet van de Air Force 1. Zo heeft de middenzool verschillende lagen en elementen gekregen. Dit paartje heeft een bovenwerk van suède en kleurt bruin. De Swoosh op het middenpaneel is er niet op gestikt zoals bij veel modellen, maar lijkt het alsof deze er uitgesneden is.

Air Force 1 Wit-Blauw basisschool

Nike Air Force 1 White-Blue Void-Metallic Gold
Nike Air Force 1 White-Blue Void-Metallic Gold

Het tweede paartje uit onze favoriete picks, is deze basisschool schoen. De sneaker kleurt wit en heeft gele en donkerblauwe details. Zo kleurt de Swoosh donkerblauw en is het middenpaneel okergeel. De hiel tab heeft een vrolijke look gekregen en heeft een bloemenprint.

Nike AF1 Low Zwart

Nike Air Force 1 Zwart
Nike Air Force 1 Zwart

Deze sneaker voor heren heeft opvallende details. De Air Force 1 Low heeft een zwarte basis met witte en neon gele details. De Swoosh op het middenpaneel kleurt wit en heeft een golvenpatroon erin gedrukt. Op de hiel en tong maakt het neon gele kleur zijn vertoning. Zo heeft de hiel een trek lus aan de schoen gezet.

Nike Air Force 1 Mid ‘Wheat’

Nike Air Force 1 Mid Wheat
Nike Air Force 1 Mid Wheat

De Mid versie van de Air Force 1 heeft een strap om de hiel gekregen. Dit paartje komt in een ‘Wheat’ kleur en is van suède. Op het middenpaneel heeft de sneaker een leren Swoosh. De veters hebben een gestreept motief gekregen. De gum zool kleurt goed bij de upper en maakt het paartje compleet.

Nike AF1 ‘Fontanka’ dames

Nike Air Force 1 Fontanka
Nike Air Force 1 Fontanka

De ‘Fontanka’ heeft een bijzondere look. De sneaker heeft een aantal elementen aan het Air Force silhouet toegevoegd. Zo zijn er verschillende materialen zoals vilt en leer aan het bovenwerk gestikt. De Swoosh kleurt geel met oranje en bij de kraag maken de kleuren roze en rood hun vertoning. Bij de veterogen zijn licht- en donkerblauwe details gezet.

Air Force 1 Mid Heren

Nike Air Force 1 Mid
Nike Air Force 1 Mid

Deze AF1 Mid voor heren heeft een retro look en combineert de kleuren rood, zwart en grijs. De Swoosh en hiel strap hebben een lichtgrijze kleur gekregen. De muguard en middenpaneel kleuren rood en matchen met de buitenzool.

Nike Air Force 1 Low Zwart

Nike Air Force 1 Low
Nike Air Force 1 Low

Deze Air Force 1 heeft een stoere look gekregen en combineert de kleuren rood, zwart en grijs. De overlays en mudguard op het paartje zijn van leer. Het middenpaneel is van mesh en kleurt zilver. Op de tong is het Nike logo te zien en kleurt hier rood. Op de middenzool is ‘Air’ gedrukt en ook dit kleurt rood.

Nike Air Force 1 Low ‘Hemp’

Nike Air Force 1 Hemp

Deze dames sneaker heeft een opvallende colorway. Het model kleurt ‘Hemp’ en heeft roze metallic details. Zo kleurt de Swoosh metallic roze, evenals de vetertag. Het embleem op de tong heeft dezelfde kleur als de upper en heeft het logo in het wit gedrukt.

Nike AF1 Sneaker heren

Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1

Dit opvallende paartje heeft verwisselbare elementen. Zo kunnen de Swoosh en overlays van het model afgehaald worden en kun je het model naar jouw smaak vormen. De sneaker heeft verschillende safari prints en combineert de kleuren groen, grijs, oranje en neon geel. Ook de veters kunnen vervangen worden en hebben verschillende vetertags.

Air Force 1 Low dames

Nike Air Force 1 Zwart
Nike Air Force 1 Zwart

Het laatste paartje uit de lijst, is de zwarte AF1 voor dames. Het item heeft een paar elementen toegevoegd aan het klassieke silhouet en heeft een dubbele Swoosh. Ook de veterogen bij de kraag hebben een extra laag gekregen, evenals de mudguard bij de neus.

Dit zijn onze persoonlijke favorieten. Mocht je liever zelf door de collectie van Foot Locker scrollen, klik dan op de knop hieronder.