Skip to content
Staff Picks

Populaire nieuwkomers bij Footshop

3 oktober 2022 12:07
Populaire nieuwkomers bij Footshop

Bij Footshop scoor je de beste sneakers, kleding items en accessoires. Voor het komende herfstseizoen heeft de shop zijn collectie flink uitgebreid met sneakers voor hem en haar. Bekijk hier onze top picks uit de nieuwe collectie bij Footshop.

Nike Air Max 1 Premium ‘Denim’

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM
NIKE AIR MAX 1 PREMIUM

We beginnen onze top picks uit de Footshop collectie met een opvallende sneaker. De Nike Air Max 1 Premium ‘Denim’ heeft, zoals de naam doet vermoeden, een upper van denim en combineert verschillende tinten blauw.

De mudguard is van suède en op de neus is een mini Swoosh geplaatst. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een vintage look.

adidas Forum Bonega X W

ADIDAS FORUM BONEGA X W
ADIDAS FORUM BONEGA X W

De adidas Forum Bonega X W is er eentje voor de dames en heeft een opvallend silhouet. De sneaker kleurt oud-roze en combineert de materialen nylon, suède en leer. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen gezet en op de hiel is het Trefoil logo gezet. Op de kraag is een strap geplaatst.

Asics Gel-Lyte III OG

ASICS GEL-LYTE III OG
ASICS GEL-LYTE III OG

De Asics Gel-Lyte III OG maakt een comeback in 2022. Het silhouet heeft al meerdere unieke colorways ontvangen en deze ‘Oyster Grey’ is hier een goed voorbeeld van.

De sneaker heeft een strak kleurenpalet en combineert verschillende grijstinten. De upper heeft een knitted look. De gespleten tong is kenmerkend voor de Asics Gel-Lyte III OG.

Converse Chuck Taylor All Star CX Gradient

CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR CX GRADIENT
CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR CX GRADIENT

De Converse Chuck Taylor All Star CX Gradient verdient ook zeker een plekje in onze top picks uit de Footshop collectie. De sneaker heeft een ombre-effect over het gehele design dat van bruin naar wit overloopt. Op het middenpaneel is het Converse embleem geplaatst. De middenzool kleurt donkerbruin en is translucent.

Salomon XT-6

SALOMON XT-6
SALOMON XT-6

De Salomon XT-6 heeft een sportieve look. Het merk Salomon, dat zich voornamelijk richt op sportschoenen, is sinds 2022 een geliefd merk binnen de sneakergame. Met name het XT-6 model, dat met zijn strakke en dynamische design een must is voor iedere schoenenkast. Dit paartje kleurt bordeauxrood en heeft zalmroze details.

adidas Nizza HI RF ATR

ADIDAS NIZZA HI RF ATR
ADIDAS NIZZA HI RF ATR

De adidas Nizza HI RF ATR heeft een winterse look en is met zijn winddichte materialen de ideale sneaker voor het komende seizoen. De upper kleurt bruin en is van suède. Over het gehele design zijn petrol-groene details gezet. De middenzool kleurt zwart en geeft de sneaker een stoere twist.

adidas Forum Mid W

ADIDAS FORUM MID W
ADIDAS FORUM MID W

De adidas Forum Mid W is er eentje voor de dames en heeft een rustige colorway. De sneaker combineert de kleuren wit en beige en heeft een suède bovenwerk. Op de tong en hiel is het adidas Trefoil logo gezet. Ook komt de sneaker met een strap om de kraag.

Asics GEL-Nimbus 9

Asics GEL-Nimbus 9
Asics GEL-Nimbus 9

De Asics GEL-Nimbus 9 heeft een opvallend design. Het bovenwerk kleurt wit en is van mesh. Over het gehele silhouet zijn zilveren, metallic overlays geplaatst. De kleuren beige en turquoise verschijnen op het middenpaneel en hiel. De GEL-middenzool geeft de sneaker demping.

Comme Des Garçons Homme Plus x Nike Air Sunder Max SP

COMME DES GARÇONS HOMME PLUS X NIKE AIR SUNDER MAX SP
COMME DES GARÇONS HOMME PLUS X NIKE AIR SUNDER MAX SP
COMME DES GARÇONS HOMME PLUS X NIKE AIR SUNDER MAX SP

De Comme Des Garçons Homme Plus x Nike Air Sunder Max SP heeft een opvallend model. De Nike Air Sunder Max SP heeft een upper van neopreen, deze kleurt wit met zwart. Op het middenpaneel is een mini Swoosh geplaatst en de sneaker is voorzien van ritssluiting. Hierop is het CDG logo gezet.

adidas Supernova Cushion 7

ADIDAS SUPERNOVA CUSHION 7
ADIDAS SUPERNOVA CUSHION 7

We sluiten onze favoriete picks uit de Footshop collectie af met de adidas Supernova Cushion 7. De sneaker heeft een strak silhouet en combineert de kleuren zwart en bruin. Het bovenwerk is van mesh en over het gehele design zijn suède details geplaatst. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen geplaatst.

Dit zijn onze favoriete picks uit de Footshop sneaker collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder.

Vergeet ook niet Sneakerjagers op Instagram te volgen en blijf up-to-date over de laatste releases en nieuwsberichten.