Skip to content
Upcoming

De beste New Balance Made in UK & Made in US styles

9 juni 2021 19:00
De beste New Balance Made in UK & Made in US styles

New Balance begon als een kleine schoenfabrikant in Boston USA, maar is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest bekende sneakermerken van de wereld. Het Amerikaanse merk produceert dagelijks enorme hoeveelheden schoenen, waaronder in hun fabriek in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De sneakers uit deze fabrieken staan bekend om hun hoge kwaliteit. Je kunt de New Balance Made in UK & Made in US collectie shoppen via de New Balance website. Scroll snel verder om onze selectie te bekijken.

New Balance Made in UK

New Balance heeft sinds 1982 een fabriek in Flimby, Engeland. De fabriek in het Verenigd Koninkrijk is behoorlijk groot en produceert ongeveer 30.000 paar schoenen per week. Sneakers uit de ‘Made in UK’ serie onderscheiden zich van de doorsnee New Balance sneakers, door hun goede kwaliteit en premium materialen. Vaak zijn de sneakers uit deze collectie dan ook wat prijziger.

Made in UK1500

Het design van de 1500 is erg populair en wordt vaak gedragen onder casual outfits. Het model heeft slanke lijnen en de gegoten tussenzool bevat de bekende ENCAP technologie. Verder is het bekende ‘N’ logo een stuk kleiner dan bij de meeste New Balance modellen.

New Balance Made in

New Balance M1500SDS 'Sand'

M1500SDS · Prijs vanaf €193,-

Naar alle aanbieders

Made in UK 991

Het 991 model kwam voor het eerst uit in 2001 en is sindsdien zeer geliefd. Ook is de 991 een heel comfortabel model, doordat de sneaker de ABZORB-dempingstechnologie bevat.

New Balance 991

New Balance M991PNK Made in England 'Pink'

M991PNK · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

Made in UK 920

De 920 heeft een sportieve uitstraling door onder andere het mesh gebruik op het bovenwerk. De 920 heeft design elementen van de klassieke 900 en 1000 serie van New Balance, maar ziet er toch modern uit.

New Balance Made in UK

New Balance M920PNU *Made in England*

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

New Balance Made in US

Naast het Verenigd Koninkrijk, wordt er in de Verenigde Staten al meer dan 75 jaar New Balance sneakers geproduceerd. Ook deze New Balance MADE collectie bevat premium materialen waardoor de kwaliteit hoog is.

Made in US 997

De 997 werd in 1991 ontworpen en was de ultieme combinatie van technologie, comfort en stijl. Het model bevat zowel de ENCAP-technolgie, de EVA-cushioning achterin de zool en de C-Cap aan de voorkant.

New Balance Made in US

New Balance M997PT low-top

M997PT · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders

New Balance 992

Ook de 992 heeft een lange geschiedenis, de sneaker bestaat al sinds 1982. Het model werd ontworpen als hardloopschoen en moest flexibiliteit en ondersteuning bieden. Om deze perfecte balans te kunnen bieden zijn er enkele processen uitgevoerd, zoals het afwerken van de schoen met één enkele naad en de ingebedde tussenzool met een polyurethaan voetbed (Motion Control Device).

M992EB

New Balance 992 Black Suede

M992EB · Prijs vanaf €224,-

Naar alle aanbieders

New Balance Made in US 990

De New Balance 990 is een herkenbare sneaker die iedereen kan dragen. Zo zei New Balance zelf over de 990: “worn by supermodels in london and dads in ohio”.

Encap sole
Images by New Balance

New Balance M990GL5 'Grey'

M990GL5 · Nu voor €240,-

Bekijken bij New Balance

Dit was onze selectie van de New Balance Made in UK & Made in US collectie. Wil je alle sneakers zien? Check dan snel de New Balance website. Vergeet ook niet onze Releasekalender in de gaten te houden, om toekomstige sneakerreleases niet te missen. Download tenslotte ook de Sneakerjagers app, zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van het laatste sneakernieuws!