Skip to content
Staff Picks

De beste New Balance 530 colorways bij solebox

10 september 2023 15:57
De beste New Balance 530 colorways bij solebox

De New Balance 530 is voor het eerste gedropt in 1992. In de loop der jaren heeft het ontwerp een immense populariteit verworven en is uitgegroeid tot een waar icoon binnen de New Balance-collectie. Het model heeft een sportief ontwerp en is uitgerust met de kenmerkende ABZORB-tussenzool, die zowel demping als comfort biedt. De New Balance 530 is verkrijgbaar voor zowel dames als heren en biedt een scala aan unieke kleurencombinaties.

Bij solebox verkopen ze een aantal van de beste New Balance 530 colorways. Laten we eens kijken naar enkele van onze favorieten!

New Balance 530 bij solebox

Raincloud

Soms is eenvoud de sleutel tot stijl. Deze grijze colorway van de New Balance 530 is een klassieker die moeiteloos kan worden gecombineerd met vrijwel elke outfit. Of je nu naar de sportschool gaat of de stad in trekt, deze sneaker staat altijd goed.

Raincloud
Raincloud

White/Dark Blue 1

Voor een meer ingetogen en tijdloze look is de ‘White/Dark Blue’ colorway een absolute favoriet. De diepblauwe details op het bovenwerk in combinatie een basis van wit geven deze sneaker een verfijnde uitstraling. Het is een ontwerp die net zo goed past bij een formele outfit als bij een casual streetwear-look.

White/Dark Blue 1
White/Dark Blue 1

Juniper

Deze groene colorway brengt een vleugje frisheid en lichtheid in je look. Deze sneakers zijn perfect voor zonnige dagen en vormen de ideale aanvulling op je zomergarderobe.

Juniper
Juniper

White

Wil je een vleugje luxe toevoegen aan je sneakercollectie? De wit met zilveren colorway is dan de ideale keuze. De glanzende zilveren details geven deze sneaker een glamoureuze uitstraling die perfect is voor speciale gelegenheden.

White
White

Incense

Voor een iets meer opvallendere look kun je voor deze Incense colorway gaan. De beige kleur past goed bij het aankomende herfstseizoen.

Incense
Incense

White/Light Blue

De witte en lichtblauwe colorway brengt een vleugje frisheid en lichtheid in je look. Deze sneakers zijn perfect voor zonnige dagen en vormen de ideale aanvulling op je zomergarderobe.

White/Light Blue
White/Light Blue

Rich Earth

Nog een colorway die perfect past bij het herfstseizoen, is de ‘Rich Earth’. De diepe bruine tinten van deze colorway vormen een prachtige harmonie met de vallende bladeren en de warme sfeer van de herfst.

Rich Earth
Rich Earth

White/Dark Blue 2

Een klassieke kleurencombinatie die nooit uit de mode raakt. De witte basis met accenten van blauw zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. Of je nu gaat voor een casual outfit of iets meer formeels, deze colorway past bij elke gelegenheid.

White/Dark Blue 2
White/Dark Blue 2

Dus, waar wacht je nog op? Ga naar solebox en ontdek de beste New Balance 530 colorways.

Benieuwd naar hoe je de 530 kunt stylen? Lees dan: Hoe style ik de New Balance 530?