Skip to content
Staff Picks

De beste festival looks bij Foot Locker

12 augustus 2022 21:10
De beste festival looks bij Foot Locker

Inmiddels is het augustus en dat betekent dat er weer nieuwe festivals voor de deur staan. Op woensdag 10 augustus 2022 is Sziget van start gegaan, een week later op 19 augustus 2022 trapt Lowlands af en ook Leeds Music Festival zal in deze maand plaatsvinden. Ga jij binnenkort naar een festival en weet je niet wat je aan moet doen? Foot Locker got your back! Bij Foot Locker shop je namelijk de beste festival looks.

Om je inspiratie te geven hebben wij een overzicht gemaakt van onze favorieten!

Foot Locker Festival Looks

Nike Clgt Shortsleeve T-shirt

Als eerste hebben we voor de heren dit T-shirt! Het is een minimalistisch T-shirt door de witte kleur en de bekende Nike Swoosh op de borst. Hierdoor is het shirt overal mee te matchen. Het maakt iedere look compleet, ideaal dus voor een festival!

Nike Clgt Shortsleeve T-shirt
Nike Clgt Shortsleeve T-shirt festival looks

Nike Sportswear Spu Cargo Short

Als volgt hebben we de Nike Sportswear Cargo Short uitgekozen. De short heeft grote zakken aan de zijkant waardoor je al je spullen gemakkelijk bij de hand kunt hebben. Het Nike logo staat op deze zakken geborduurd. De elastische band zorgt voor de perfecte pasvorm voor iedereen.

Nike Sportswear Spu Cargo Short
Nike Sportswear Spu Cargo Short festival looks

adidas Adicolor Classics Trefoil Coach

Wanneer het wat kouder is of het gaat regenen komt dit jack van adidas goed van pas. Het is een sportieve jas die door zijn zwarte kleur gemakkelijk bij iedere look past. Door de licht geweven stof zit de jas ook nog eens comfortabel!

adidas Adicolor Classics Trefoil Coach
adidas Adicolor Classics Trefoil Coach festival looks

Nike Air Max 90

Wanneer je zegt festival looks, dan zeg je Nike Air Max 90. Deze sneaker maakt namelijk iedere outfit af en dat niet alleen, door zijn Air kun je de hele dag comfortabel feesten op deze schoenen.

Nike Air Max 90
Nike Air Max 90 festival looks

adidas Originals Tracebility Dress

Met de adidas Originals Tracebility Dress zul je zeker indruk maken! De gladde, zachte stof houdt je de hele dag comfortabel terwijl je geniet van de muziek.

adidas Originals Tracebility Dress
adidas Originals Tracebility Dress festival looks

Nike Sportswear Short

Deze shorts van Nike zitten bij iedereen perfect, dit komt vooral door zijn elastische band. Daarnaast heeft de short zakken waarin spullen handig kunnen worden opgeborgen.

Nike Sportswear Short
Nike Sportswear Short festival looks

Nike Sportswear Sleeveless Top

Wanneer je liever voor een outfit wilt gaan die wat frisser is, dan is deze top ideaal De fijne stof en dunne bandjes zorgen voor een luchtig gevoel.

Nike Sportswear Sleeveless Top
Nike Sportswear Sleeveless Top festival looks

Converse Chuck 70

De Chuck 70 doet het altijd goed op een festival, daarom zul je ook velen hiermee zien rondlopen. Het is een premium high-top sneaker met bovenwerk van poly-canvas, wat zorgt voor ultiem comfort!

Converse Chuck 70
Converse Chuck 70 festival looks

Dit waren onze festival looks! Hopelijk zit er iets voor je tussen, zo niet dan kun je altijd zelf een kijkje nemen op de website van Foot Locker! Wij wensen jullie alvast veel plezier op het festival!

Bekijk de Sneakerjagers nieuwspagina voor meer inspiratie!