Skip to content
Brand

De beste Dunks voor hem en haar bij Klekt

18 januari 2022 09:00
De beste Dunks voor hem en haar bij Klekt

Bij Klekt shop je exclusieve sneakers voor hem en haar. Met kortingscode SNEAKERJAGERS10 profiteer je van 18 januari tot en met 21 januari 2022 van 10% korting. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we de beste Dunks voor hem en haar geselecteerd.

Klekt

Bij Klekt shop je de meest exclusieve sneakers voor dames en heren. Van Air Jordan 1’s tot aan Yeezy’s, bij Klekt vind je deadstock en tweedehands paartjes. Daarnaast profiteer je van 18 januari tot en met 21 januari 2022 van 10% korting met de kortingscode SNEAKERJAGERS10. Wij hebben onze favoriete Dunks op een rijtje gezet. Let op: de prijzen verschillen per maat.

Nike WMNS Dunk High ‘Aluminum’

Nike WMNS Dunk High 'Aluminum'

We beginnen onze top picks goed met Nike Dunk High WMNS ‘Aluminum’. De colorway werd eind 2021 gereleased en combineert de kleuren wit en lichtblauw. Het bovenwerk is van leer en de tong van textiel. De Swoosh kleurt lichtblauw en op het label op de tong is het Nike logo in het blauw gezet.

Dunk High ‘Light Chocolate’

Nike Dunk High 'Light Chocolate'

Het tweede paartje is er eentje voor de mannen. De ‘Light Chocolate’ werd in 2021 gereleased en combineert verschillende kleuren bruin en beige. De upper kleurt wit, evenals de overlay bij de hiel en de Swoosh. Het middenpaneel en kraag zijn van suède en de mudguard en het veterpant zijn van leer.

WMNS Dunk High ‘Pink Prime’

Nike Dunk High Pink Prime

Een ander paartje voor de dames, is de ‘Pink Prime’. Deze colorway heeft een witte upper en felroze overlays. Zo kleuren de Swoosh, mudguard en hiel roze. Ook de kraag heeft dezelfde opvallende roze kleur gekregen, evenals de buitenzool. De sneaker werd in 2021 uitgebracht en is met zijn opvallende roze kleur een echte eyecatcher.

Dunk Low SE Camo ‘Oil Green’

Nike Dunk Low SE Camo 'Oil Green'

De Nike Dunk Low SE Camo ‘Oil Green’ heeft een opvallend design. Op het middenpaneel en neus zijn twee verschillende camo prints gezet. Ook op de hiel komt een camo print terug. De overlays zijn van zwart leer en de Swoosh kleurt groen. Deze kleur groen komt ook terug op de buitenzool en tong.

WMNS Dunk Low Next Nature ‘Pale Coral’

Nike WMNS Dunk Low Next Nature 'Pale Coral'

Ook voor de dames is er een Dunk Low bij Klekt te verkrijgen. De ‘Pale Coral’ kwam in 2021 uit en heeft een lichte colorway. Op het bovenwerk worden de kleuren wit en lichtroze gecombineerd. De buitenzool kleurt lichtgrijs en is gemaakt met gerecyclede materialen. De ‘Pale Coral’ is onderdeel van het Nike Move To Zero campagne, wat duurzaamheid bevorderd.

Nike Dunk Low ‘Harvest Moon’

Nike Dunk Low Harvest Moon

Een recente release is de ‘Harvest Moon’. Dit paartje combineert de kleuren wit en ‘Harvest Moon’. Het bovenwerk is van leer en de tong is van textiel. De neus kleurt wit en heeft perforatiegaatjes. Op het middenpaneel is de Swoosh gezet en op de tong en hiel is het Nike logo gezet.

WMNS Dunk Low ‘Lemon Drop’

Nike WMNS Dunk Low 'Lemon Drop'

De ‘Lemon Drop’ voor dames werd in 2021 gereleased. Het paartje heeft een zomerse look en combineert de kleuren wit, bruin en geel. De Swoosh kleurt geel en is van leer. De hiel tab kleurt lichtgeel en is van patent leer. Op de hiel is een citroentje gestikt en hint naar de naam van de sneker. De tong heeft een wafelpatroon.

Nike WMNS Dunk High ‘Crimson Tint’

Nike WMNS Dunk High 'Crimson Tint'

De ‘Crimson Tint’ heeft een vrolijke colorway. De Dunk heeft een hoge fit en combineert de kleuren roze en wit. Het bovenwerk is van leer. De buitenzool kleurt lichtroze en matcht goed met de overlays op de sneaker. Op de hiel en tong is het Nike logo te zien.

WMNS Dunk Low Retro ‘Panda’

Nike WMNS Dunk Low Retro 'Panda'

De Dunk Low in colorway ‘Black White’ is een must in iedere schoenenkast. Het paartje combineert zoals de naam al doet verklappen de kleuren zwart en wit. Hierbij is de upper wit en zijn de overlays en Swoosh van zwart leer. Op de hiel en tong is het Nike logo te zien. De colorway werd in 2021 gereleased en is nu met de kortingscode SNEAKERJAGERS10 af te rekenen.

Nike Dunk Low ‘Grey Fog’

Nike Dunk Low 'Grey Fog'

Het laatste paartje uit de Klekt Dunk collectie is de Low ‘Grey Fog’. De sneaker combineert een witte upper met lichtgrijze overlays. De Swoosh kleurt lichtgrijs en matcht goed met de buitenzool. Op de neus zijn perforatiegaatjes te zien.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de Dunk collectie bij Klekt. Van 18 januari tot en met 21 januari 2022 profiteer je met kortingscode SNEAKERJAGERS10 van 10% korting. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.